Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor april 2021?

Article
vrijdag, 19 maart 2021 om 16:30
life is strange 2 5f1577085070
Microsoft bracht afgelopen maand weer vier toffe games naar de Xbox Games with Gold line-up van maart 2021 en belooft in april weer vier verse games te leveren om gratis van te genieten. Welke games dat zijn is nog een geheim, maar wij doen alvast een voorspelling.

Life is Strange 2

Square Enix heeft net Life is Strange: True Colors uit de doeken gedaan en daarmee is het tijd om de voorgaande games even in het zonnetje te zetten. Microsoft zou komende maand zomaar eens Life is Strange 2 gratis aan kunnen bieden in de gratis Games with Gold line-up van april 2021. Deze game volgt de broers Diaz die er samen noodgedwongen de natuur in trekken.
Een van de broers heeft een wel hele speciale kracht die hem levensgevaarlijk maakt, al helemaal omdat de relatie tussen de broers onder spanning staat en het jongetje zichzelf en zijn plek in de wereld nog maar net aan het ontdekken is. Gaandeweg moet je zoals vanouds keuzes maken die je pad zullen veranderen.
apps3850571220804959101191f1577133421

Far Cry 3

Ubisoft doet regelmatig een duit in het zakje als het aankomt op de gratis Games with Gold. Nu heeft de ontwikkelaar heel binnenkort een nieuw Far Cry deel in het verschiet en dat zou wel eens kunnen betekenen dat een andere Far Cry game gratis gaat worden. Dat zal volgens ons dan Far Cry 3 worden. Far Cry 2 is al voorbij gekomen, net als Far Cry Blood Dragon, dus de logische keuze zou zijn om Far Cry 3 gratis te maken komende maand.
untitled goose gamef1612887990

Untitled Goose Game

Microsoft maakt met de gratis Xbox Games with Gold soms rare sprongen. Daarom is het nooit goed te anticiperen welke games er gratis zullen worden. Toch zit er een patroon in de gratis aangeboden games, waarbij de meest duidelijke factor is dat er een grote game vergezeld wordt door een kleinere en een wat oudere game voor een eerder Xbox platform.
De afgelopen maand was de kleinere game VALA, waarin lama’s centraal staan. De komende maand gaat Microsoft volgens ons een ander dier centraal stellen, namelijk een gans. Untitled Goose Game laat je namelijk allerlei gekke dingen doen als een gans en dat zou niet misstaan in april 2021!
alan wake 01f1576701415

Alan Wake

Als vierde gratis game zal Microsoft volgens ons een game uit de oude doos trekken. Met Control die momenteel uit is op zowel de Xbox Series X als de Xbox One is het tijd om wat dieper dit universum in te duiken. Control speelt zich namelijk af in dezelfde wereld als Alan Wake en dat zou een mooie aanleiding zijn om die game komende maand gratis te maken als onderdeel van de gratis Xbox Games with Gold voor april 2021.
In Alan Wake kruip je in de huid van een schrijver die geplaagd wordt door een bovennatuurlijk verschijnsel. Naarmate de game vordert wordt alles steeds gekker maar vooral ook gevaarlijker. Alan Wake is daarmee een echte klassieker die de haren in je nek overeind doen staan!

Populair Nieuws