Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Ik wil te veel bier en champagne'

Article
vrijdag, 04 oktober 2019 om 19:00
endboss 20191004f1570213186
Het was een drukke week met geweldig game, tech en film nieuws. Heb je de hoogtepunten van deze week op die gebieden helemaal gemist? Je krijgt deze natuurlijk allemaal te horen in de nieuwe video van Endboss Reviews in de gloed nieuwe editie van Nieuwsalarm!

Nieuwsalarm met Endboss Reviews

Het was weer een top week met de Joker release en de aankondiging van Stranger Things seizoen 4. Verder hebben we (zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel hebben gezien) een prachtige nieuwe website. Ook is onze eigen Tom Holland weer terug in zijn thuisweb als Spider-Man en is hij te zien in Sony en Marvel films die er nog aankomen.
Ook heeft onze Luuc de nieuwe iPhone 11 Pro mogen reviewen. En er was nog veel meer nieuws, maar voor dat kunnen jullie gewoon de video gaan kijken!

Recap

Wil je nog even nalezen wat Endboss je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

Tot volgende week!

Als je geen nieuws meer wilt missen, kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!

Populair Nieuws