XGN.nl lanceert nieuwe gebruiksvriendelijke website!

  Fris, sexy en duidelijk! Zo willen we dat jij de nieuwe website van XGN.nl ervaart. De oude website is vervangen voor een veel compactere versie, zodat jij dagelijks alle toffe content simpel terug kunt vinden én makkelijk kunt gebruiken op een mobiel of tablet.

  Wat is er veranderd?

  Zoals je kunt zien is de hele uitstraling aangepast, zie het als XGN die naar de schoonheidsspecialist is gegaan: een ander kleurtje, wat minder toeters en bellen en dat allemaal bedoeld om in het oog te springen bij jou! De content is nog altijd hetzelfde, al zullen we deze in de toekomst gaan uitbreiden met meer video’s en podcasts. En wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft!

  Waar we voorheen diverse artikelen verdeelden over meerdere pagina’s, staat alle content nu gewoon op één pagina. Hoera! Zo hoef je niet onnodig door te klikken en daarmee hopen wij dat je langer blijft lezen én ook onze content gaan delen met je vrienden. Dit laatste kan eenvoudig via de share buttons naast de content. Alles is volledig geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets.

  Waar moet je opletten?

  Voordat je met de nieuwe website aan de slag kunt, moet je eerst even je huidige password resetten als je een account hebt en onder de artikelen wil reageren. Dat wil je natuurlijk, want daar voer je de leukste gesprekken met andere gamers. Dat kan heel eenvoudig via deze link: https://www.xgn.nl/forgotpassword

  Zodra je dit gedaan hebt, ben je ready to go!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Nogmaals, we blijven gewoon doen wat we altijd doen en dat is jou vermaken en nieuws brengen over games, films, tv-series en gadgets. Dit zal af en toe misschien iets breder getrokken worden, maar altijd vanuit de gedachte dat dit in het verlengde van de doelgroep ligt.

  Om een voorbeeld te noemen: Expeditie Robinson is hot én staat elke week op Videoland. We coveren streaming services en daardoor past het op XGN. Het is meetbaar dat de artikelen door veel mensen bekeken worden. Mocht je dit niet interessant vinden, kun je dit uiteraard overslaan.

  Lees of bekijk dan vooral iets wat wel bij jou interesses past! Want er zal voor iedereen wat tussen zitten.

  We zijn zelf heel blij met het resultaat, maar zijn vooral benieuwd wat jullie van de website vinden.

  Laat in de reacties weten wat je nog op de site wilt zien en laten we er samen een te gekke tijd van maken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.