Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 40)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original In the Tall Grass bekijken. Andere nieuwe films zijn A Nightmare on Elm Street en Rudy.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is onder andere het nieuwe seizoen van Peaky Blinders toegevoegd.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • In the Tall Grass

   Sinds 4 oktober op Netflix

   Als een zwangere vrouw en haar broer een enorm veld met hoog gras inlopen om een jongen te helpen, ontdekken ze dat ze daar mogelijk nooit meer uit kunnen komen.

  • Solteras

   Sinds 2 oktober op Netflix

   Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.

  • Super Monsters: Vida's eerste Halloween

   Sinds 4 oktober op Netflix

   De Super Monsters delen hun Halloween-tradities met Vida en worden uitgenodigd voor een Día de los Muertos-feest in de achtertuin van de Howlers.

  Nieuwe films op Netflix

  • A Nightmare on Elm Street

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Met zijn vlijmscherpe vingers maakt de verminkte seriemoordenaar Freddy Krueger de ergste nachtmerries van zijn slachtoffers waar.

  • Barry Lyndon

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Deze film van Stanley Kubrick gaat over een jonge Ier, die steeds hoger op de sociale ladder komt via militaire dienst, spionage en een huwelijk met een rijke gravin.

  • Blue Thunder

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Een piloot kaapt een experimentele helikopter tijdens een testvlucht als hij erachter komt waarvoor deze eigenlijk bestemd is. De achtervolging wordt meteen ingezet.

  • Colossal

   Sinds 3 oktober op Netflix

   Een werkloze partygirl uit New York die naar haar thuisstad terugkeert, denkt dat er een link is tussen haar en een enorm monster dat in Seoel de boel op stelten zet.

  • First Kiss

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Een overenthousiaste medewerkster van een cosmeticabedrijf huurt een dromerige fotograaf in die heimelijk in het krijt staat bij een grote rivaal: haar schimmige tante.

  • Heavy Metal

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Deze cultklassieker met stevige heavy metal als soundtrack is een spectaculaire animatiefilm over een onheilspellende meteoriet die de bron van alle kwaad zou zijn.

  • King of Boys

   Sinds 3 oktober op Netflix

   De politieke ambities van een sterke zakenvrouw lopen gevaar door haar connecties met de onderwereld. Alles staat op het spel bij de machtsstrijd die daarop volgt.

  • Merry Men: The Real Yoruba Demons

   Sinds 3 oktober op Netflix

   De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.

  • Random Hearts

   Sinds 1 oktober op Netflix

   De echtgenoten van Dutch en Kay komen om bij een vliegtuigongeluk. Dutch zoekt antwoorden en ontdekt dat zijn vrouw en Kays man meer gemeen hadden dan alleen het wrak.

  • Rudy

   Sinds 1 oktober op Netflix

   De schriele Rudy droomt ervan football te spelen. Hij laat zich niet ontmoedigen: hij gaat als assistent van de terreinmeester werken en meldt zich bij het oefenteam.

  • Rumor Has It...

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Wanneer Sarah naar Californië reist om de bruiloft van haar zus bij te wonen, hoort ze het gerucht dat haar familie de echte inspiratie was voor ‘The Graduate’.

  • The Wedding Party 2: Destination Dubai

   Sinds 3 oktober op Netflix

   In dit vervolg op ‘The Wedding Party’ uit 2016 eindigt de date van een stel per ongeluk in een aanzoek. Dat leidt tot een aantal chaotische familiegebeurtenissen.

  Nieuwe series op Netflix

  • El Dragón: El regreso de un guerrero

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.

  • Henry Danger

   Sinds 30 september nieuwe afleveringen

   Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.

  • Huize Herrie

   Sinds 3 oktober nieuwe afleveringen

   Het gaat er chaotisch aan toe in Huize Herrie. Lincoln probeert zijn weg te vinden in een leven met vijf oudere en vijf jongere onhandelbare zussen.

  • Living Undocumented

   Sinds 2 oktober nieuwe afleveringen

   Het leven van acht families zonder papieren wordt een speelbal van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid.

  • Raising Dion

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

  • Seis Manos

   Sinds 3 oktober nieuwe afleveringen

   Weeskinderen die zijn opgevoed door een meester in vechtsporten, belanden in een mysterie vol demonische krachten, drugskartels, oude rituelen en bloedoffers.

  • Transformers: Cyberverse

   Sinds 1 mei nieuwe afleveringen

   Optimus Prime en de AllSpark zijn vermist. Alleen de verwarde Bumblebee heeft de sleutel in handen om hen te vinden in deze scifi-animatieserie.

  • When the Camellia Blooms

   Sinds 30 november nieuwe afleveringen

   Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Abstract: The Art of Design

   Sinds 28 september nieuwe afleveringen

   Ontdek hoe 's werelds meest vernieuwende designers op allerlei vakgebieden denken en hoe design elk aspect van ons leven beïnvloedt.

  • Eigen kweek

   Sinds 1 oktober nieuwe afleveringen

   Als de aardappelen geen uitkomst meer bieden wordt het misschien tijd om een marihuana-akkertje aan te leggen...

  • Peaky Blinders

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

  • Rotten

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Deze documentaireserie duikt diep in het hart van de levensmiddelensector en onthult onsmakelijke feiten en geheime krachten die bepalen wat wij uiteindelijk eten.

  • Super Monsters

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Hun ouders zijn de meest beroemde monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.

  • The Deep

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   De Nektons zijn een familie van diepzeeonderzoekers die de verborgen geheimen van de zee blootleggen, zoals gezonken steden, zeewezens en piraten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.