Stranger Things seizoen 4 is bevestigd door Netflix

  De fans van de populaire serie Stranger Things hadden het al verwacht, maar Netflix heeft nu officieel bevestigd dat Stranger Things seizoen 4 eraan zit te komen. De showrunners van de serie, de Duffer Brothers, hebben bovendien een meerjarig contract getekend met de streamingdienst.

  Netflix

  Het is nu dus duidelijk dat het vierde seizoen van de sciencefictionserie aan zit te komen, maar verder is er nog niet veel bekendgemaakt door Netflix. We zijn alleen getrakteerd op een korte teaser, waarin op onheilspellende wijze duidelijk gemaakt wordt dat we 'niet meer in Hawkins zijn’.

  Ted Sarandos, de Chief Content Officer, is in ieder geval enthousiast om de samenwerking met de Duffer Brothers voort te zetten.

  “De broers fascineren kijkers over de hele wereld met Stranger Things en we zijn heel erg blij dat we onze relatie met hen kunnen versterken met andere film- en serie projecten. Hun verbeeldingskracht en creativiteit is iets waar onze kijkers gek op zijn.

  We kunnen niet wachten om te zien wat The Duffer Brothers in petto hebben als ze dit keer uit de wereld van The Upside Down stappen.”

  Ted Sarandos

  Releasedatum van Stranger Things seizoen 4

  Het is vooralsnog ook nog niet bekend wanneer fans verder kunnen genieten van de serie. Het derde seizoen verscheen dit jaar in juli, net zoals het eerste seizoen. De kans is dan ook groot dat het volgende seizoen op Netflix komt te staan in de zomer van 2020. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het mysterieuze vervolg.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.