De grootste The Game Awards 2021 aankondigingen op een rij

Article
vrijdag, 10 december 2021 om 6:00
the game awardsf1639109129
Tijdens The Game Awards 2021 zijn meer dan genoeg nieuwe games aangekondigd, net als nieuwe informatie over bestaande games. Om ervoor te zorgen dat je niks mist, hebben we de grootste aankondigingen van de show voor je op een rijtje gezet. Check hier snel wat er tijdens de ceremonie is aangekondigd.

Eerste Arc Raiders gameplay trailer getoond tijdens The Game Awards

De Zweedse studio Embark Studios heeft een gloednieuwe game uit de doeken gedaan. De game heet Arc Raiders en belooft een next-gen sandbox af te leveren. De trailer die CGI en gameplay mixt ziet er dan ook bijzonder goed uit en belooft flinke next-gen graphics met zich mee te brengen.

Nieuwe Elden Ring trailer brengt meer plotdetails

Er is een nieuwe Elden Ring trailer uit de doeken gedaan tijdens The Game Awards 2021. De nieuwe trailer zet het verhaal van de game in het zonnetje dat door FromSoftware en George R.R. Martin samen is gemaakt. Check de beelden hier.

Eerste live-action Halo serie trailer getoond

Tijdens The Game Awards 2021 is de eerste trailer van de live-action Halo serie getoond. De serie verschijnt officieel volgend jaar en heeft nog geen releasedatum. Wel kun je hier alvast de eerste beelden checken.

Nieuwe A Plague Tale Requiem trailer onthuld

Tijdens The Game Awards 2021 is een nieuwe A Plague Tale Requiem trailer uit de doeken gedaan. De beelden geven een nieuwe blik op het verhaal van het vervolg op A Plague Tale Innocence. De game staat nog steeds voor 2022 op de planning.

Explosieve Tiny Tina's Wonderlands trailer onthuld op The Game Awards

Tijdens de Game Awards is vannacht een nieuwe trailer onthuld voor de game Tiny Tina's Wonderlands. De trailer is ook momenteel te zien op YouTube. In de trailer is goed te zien wat de spelers van de game kunnen gaan verwachten.

Dune Spice Wars getoond tijdens The Game Awards

Dune kwam eerder dit jaar uit in de bioscoop, maar de bekende IP gaat ook de gaming-wereld overnemen. Er komt namelijk een game aan rondom Dune genaamd Dune Spice Wars. De eerste beelden zijn tijdens The Game Awards getoond.

Nieuwe Saints Row trailer uit de doeken gedaan

Tijdens The Game Awards 2021 is een nieuwe trailer van Saints Row uit de doeken gedaan. De reboot van de bekende open-world reeks staat voor augustus 2022 gepland en de nieuwe trailer laat nog maar een keer zien hoe de gameplay gaat ogen in de nieuwe game.

Forspoken releasedatum onthuld voor 24 mei 2022

De Forspoken releasedatum is tijdens The Game Awards 2021 bekendgemaakt. De nieuwe game van Luminous Productions komt op 24 mei 2022 uit. Check hier snel de nieuwe trailer van de game.

Eerste Suicide Squad gameplay trailer getoond

De eerste Suicide Squad gameplay trailer is tijdens The Game Awards 2021 in première gegaan. Rocksteady Games bracht de trailer met zich mee, al leek het nog even spannend of de trailer getoond ging worden.

Cuphead DLC releasedatum eindelijk bekendgemaakt

De Cuphead DLC releasedatum is tijdens The Game Awards eindelijk bekendgemaakt. Cuphead The Delicious Last Course is de naam van de uitbreiding. De DLC komt uit op 30 juni 2022 uit.

Nightingale uit de doeken gedaan tijdens The Game Awards 2021

Inflextion Games heeft haar nieuwe game uit de doeken gedaan. Het betreft Nightingale, een survival-crafting game die je alleen of samen kunt spelen. Tijdens The Game Awards 2021 deed Aaryn Flynn alvast het boekje open over de game.

Slitterhead onthuld door Silent Hill-maker

Bokeh Game Studio, de nieuwe studio van het brein achter Silent Hill, heeft zijn nieuwe game uit de doeken gedaan. Het betreft de horrorgame Slitterhead die met een nieuwe trailer uit de doeken is gedaan. Check de trailer nu zelf!

Final Fantasy 7 Remake komt eindelijk naar PC

Final Fantasy 7 Remake komt dit jaar nog naar PC. Zo is tijdens The Game Awards 2021 aangekondigd. De game komt samen met Final Fantasy 7 Remake Intergrade, de DLC rondom Yuffy die eerder dit jaar verscheen.

Sonic 2 trailer uit de doeken gedaan tijdens The Game Awards 2021

De eerste trailer voor Sonic 2 is uit de doeken gedaan. De Sonic 2 trailer werd tijdens The Game Awards 2021 uit de doeken gedaan door hoofdrolspeler Ben Schwartz. Check de trailer hier nu zelf!

Alan Wake 2 release verschijnt in 2023

De eerste trailer van Alan Wake 2 is getoond. Na meer dan tien jaar komt de reeks terug met een tweede deel. Dat niet alleen, maar ook is direct bekendgemaakt dat de game verschijnt in 2023.

Wonder Woman game in ontwikkeling bij Monolith

Monolith werkt aan een Wonder Woman game. Zo werd tijdens The Game Awards 2021 aangekondigd door Warner Bros. Met een korte teaser die de heldin toont werd de game onthuld.

Star Wars Eclipse aangekondigd door Quantic Dream

Quantic Dream heeft Star Wars Eclipse aangekondigd tijdens The Game Awards 2021. De game komt uit de stal van de studio achter Heavy Rain en Detroit: Become Human. Een releasedatum is nog niet bekend.

Senua's Saga: Hellblade II gameplay getoond

Tijdens The Game Awards 2021 is de eerste gameplay rondom Senua's Saga: Hellblade II getoond. De creepy trailer zit vol spookachtige stemmen die in Senua's hoofd stormen, terwijl ook een reusachtig monster een grot in kruipt. Senua en haar groep valt het monster in de trailer aan met vlammende speren, maar veel lijkt het niet uit te halen.

Babylon's Fall releasedatum aangekondigd

Babylon's Fall heeft eindelijk een releasedatum gekregen tijdens The Game Awards. De game verschijnt op 3 maart 2022. Ook komt er eerdere toegang voor iedereen die de Digital Deluxe Edition pre-ordered.

The Texas Chainsaw Massacre onthuld

Sumo Digital heeft een gloednieuwe game onthuld rondom de filmreeks van The Texas Chainsaw Massacre. Het betreft een gloednieuwe multiplayer horrorgame. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Krohnen aangekondigd voor King of Fighters 15

Via een nieuwe trailer is Krohnen aangekondigd voor King of Fighers 15. Daar blijft het alleen niet bij, want ook een tweede Open Beta Test is aangekondigd. De data zijn als volgt:
  • 18 december 2021 04.00 uur tot 20 december 2021 15.59 uur

Tunic krijgt een releasedatum

Tunic, de indiegame die al tijden in ontwikkeling is voor Xbox en PC, heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De game verschijnt op 16 maart 2022. Zo maakt Canadese solo-ontwikkelaar Andrew Shouldice aan tijdens de pre-show.

Populair Nieuws