Eerste Arc Raiders gameplay trailer getoond tijdens The Game Awards

News
vrijdag, 10 december 2021 om 5:02
arc raidersf1639108787
De Zweedse studio Embark Studios heeft een gloednieuwe game uit de doeken gedaan. De game heet Arc Raiders en belooft een next-gen sandbox af te leveren. De trailer die CGI en gameplay mixt ziet er dan ook bijzonder goed uit en belooft flinke next-gen graphics met zich mee te brengen.
De nieuwe game Arc Raiders komt alleen op next-gen consoles en PC uit en staat voor 2022 op de planning. Embark Studios is overigens de Zweedse studio van voormalige Battlefield-ontwikkelaars en dat is in de trailer goed te zien. Qua schaal lijkt de game namelijk wat op Battlefield, maar Arc Raiders wordt wel een third-person adventure game.
Bekijk de trailer hieronder.

The Game Awards 2021 zit vol grote aankondigingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. Zo zijn nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II getoond, is Star Wars Eclipse aangekondigd en heeft Alan Wake 2 officieel een aankondiging en releasejaar gekregen voor 2023. Verder komt er ook een Wonder Woman game van Monolith Productions.
Ook kreeg Cuphead The Delicious Last Course eindelijk een releasedatum voor 30 juni 2022. Forspoken werd tevens voorzien van een releasedatum van 22 mei 2022 en ook werd de eerste Suicide Squad gameplay trailer getoond. Verder zijn Slitterhead en Nightiungale uit de doeken gedaan.
Verder werd in de pre-show The Expanse A Telltale Series getoond. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.

Populair Nieuws