Nieuwe A Plague Tale Requiem trailer onthuld

News
vrijdag, 10 december 2021 om 4:18
a plague tale requiemf1639106170
Tijdens The Game Awards 2021 is een nieuwe A Plague Tale Requiem trailer uit de doeken gedaan. De beelden geven een nieuwe blik op het verhaal van het vervolg op A Plague Tale Innocence. De game staat nog steeds voor 2022 op de planning.
In de nieuwe trailer maken Asobo Studio en uitgever Focus Entertainment wat meer bekend rondom het verhaal van A Plague Tale Requiem. In het tweede deel volgen we Amicia en Hugo terwijl ze op de vlucht zijn van bovennatuurlijke krachten en komen onderweg flink wat nieuwe locaties tegen. In de trailer hieronder kun je zelf zien waar het tweetal allemaal terecht komt.

The Game Awards 2021 zit vol grote aankondigingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. Zo zijn nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II getoond, is Star Wars Eclipse aangekondigd en heeft Alan Wake 2 officieel een aankondiging en releasejaar gekregen voor 2023. Verder komt er ook een Wonder Woman game van Monolith Productions.
Ook kreeg Cuphead The Delicious Last Course eindelijk een releasedatum voor 30 juni 2022. Forspoken werd tevens voorzien van een releasedatum van 22 mei 2022 en ook werd de eerste Suicide Squad gameplay trailer getoond. Verder zijn Slitterhead en Nightiungale uit de doeken gedaan.
Verder werd in de pre-show The Expanse A Telltale Series getoond. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.