Nieuwe Saints Row gameplay trailer getoond

News
vrijdag, 10 december 2021 om 3:47
3f1629889122
Tijdens The Game Awards 2021 is een nieuwe trailer van Saints Row uit de doeken gedaan. De reboot van de bekende open-world reeks staat voor augustus 2022 gepland en de nieuwe trailer laat nog maar een keer zien hoe de gameplay gaat ogen in de nieuwe game.
In de trailer werd onder andere getoond hoe je helicopters uit de lucht kunt stelen, maar dat is lang niet het enige voertuig dat voorbij is gekomen. In de trailer werd tevens nieuwe combat getoond, net als wat nieuwe outfits en een paar details rondom het verhaal. Check de beelden hieronder zelf!

The Game Awards 2021 zit vol grote aankondigingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. Zo zijn nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II getoond, is Star Wars Eclipse aangekondigd en heeft Alan Wake 2 officieel een aankondiging en releasejaar gekregen voor 2023. Verder komt er ook een Wonder Woman game van Monolith Productions.
Ook kreeg Cuphead The Delicious Last Course eindelijk een releasedatum voor 30 juni 2022. Forspoken werd tevens voorzien van een releasedatum van 22 mei 2022 en ook werd de eerste Suicide Squad gameplay trailer getoond. Verder zijn Slitterhead en Nightiungale uit de doeken gedaan.
Verder werd in de pre-show The Expanse A Telltale Series getoond. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.

Populair Nieuws