Alan Wake 2 release verschijnt in 2023

News
vrijdag, 10 december 2021 om 2:36
alan wake 2f1639100204
De eerste trailer van Alan Wake 2 is getoond. Na meer dan tien jaar komt de reeks terug met een tweede deel. Dat niet alleen, maar ook is direct bekendgemaakt dat de game verschijnt in 2023.
Eerder deze maand gingen er al geruchten dat Alan Wake 2 onthuld zou worden tijdens The Game Awards. Die geruchten zijn nu bevestigd. Dit keer wordt het geen actiegame, maar richt de game zich meer op survival-horror. De game belooft dan ook een stukje enger te worden dan haar voorganger.
Volgende zomer wordt er meer over de game bekendgemaakt. Tot die tijd gaat Remedy Entertainment weer even dark tot er meer aan te kondigen is. Check de trailer hieronder nu!

The Game Awards 2021 zit vol onthullingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. De onthullingen begonnen al vroeg met de pre-show waarin onder andere The Expanse A Telltale Series werd onthuld. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.