'Epic Games geeft rond Kerst 15 games gratis weg'

News
vrijdag, 10 december 2021 om 8:00
epic gamesf1645113725
Volgens de gebruiker Billbill-Kun van Dealabs gaat Epic Games, het bedrijf achter Fortnite, binnenkort Kerstman spelen. Rond aankomende Kerst geeft het bedrijf namelijk 15 gratis games weg aan gebruikers van de Epic Games Store. Volgens Billbill-Kun zou de actie beginnen op 16 december en komt er dagelijks een nieuwe gratis game beschikbaar.
PC spelers zullen rond aankomende kerst 15 games kunnen downloaden in de Epic Games Store. Deze games worden gratis weggegeven door het bedrijf. Tenminste, dit zegt Billbill-Kun op het platform Dealabs. Dit is een platform waarop gebruikers geruchten kunnen plaatsen die onderbouwd zijn met bewijs.

Waarom lijkt het gerucht betrouwbaar?

De reden dat Billbill-Kun gezien wordt als een geloofwaardige bron is omdat hij ook de gratis PS Plus games van de afgelopen maanden correct heeft voorspeld. Hoewel er natuurlijk wel een verschil is tussen PlayStation en Epic Games, kan je wel zeggen dat hij op het moment weet waar hij over spreekt.
Volgens Billbill-Kun zal er vanaf 16 december iedere dag een nieuwe game verschijnen. Deze games zijn alleen op de dag dat deze beschikbaar worden gratis te downloaden, behalve dan de 15de game. Die game zal namelijk een week lang beschikbaar blijven om te downloaden.
Billbill-Kun weet niet welke games er allemaal naar de Epic Games Store komen, maar zegt wel dat de eerste game Shenmue 3 zal zijn. Als Billbill-Kun gelijk heeft begint de actie over een week, dus we komen er snel genoeg achter of het gerucht wel of niet waar is.