Senua's Saga: Hellblade II gameplay onthuld tijdens The Game Awards

News
vrijdag, 10 december 2021 om 2:19
hellblade 2 announced for next gen xbox series xf1576219388
Tijdens The Game Awards 2021 is de eerste Senua's Saga: Hellblade II gameplay onthuld. Een lange trailer voor de game werd onthuld. Een releasedatum blijft nog uit.
Tijdens The Game Awards 2021 is de eerste gameplay rondom Senua's Saga: Hellblade II getoond. De creepy trailer zit vol spookachtige stemmen die in Senua's hoofd stormen, terwijl ook een reusachtig monster een grot in kruipt. Senua en haar groep valt het monster in de trailer aan met vlammende speren, maar veel lijkt het niet uit te halen.
De game belooft, op basis van de eerste gameplay, flink wat spanning en sensatie te brengen. Onduidelijk is nog hoeveel van de beelden daadwerkelijk gameplay is gezien de HUD gedurende de trailer niet getoond wordt.

The Game Awards 2021 zit vol onthullingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. De onthullingen begonnen al vroeg met de pre-show waarin onder andere The Expanse A Telltale Series werd onthuld. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.