Dune Spice Wars getoond tijdens The Game Awards

News
vrijdag, 10 december 2021 om 3:55
dune spice warsf1639104798
Dune kwam eerder dit jaar uit in de bioscoop, maar de bekende IP gaat ook de gaming-wereld overnemen. Er komt namelijk een game aan rondom Dune genaamd Dune Spice Wars. De eerste beelden zijn tijdens The Game Awards getoond.
Dune Spice Wars komt in 2022 via early access alvast uit op PC. De game wordt een real-time strategy game en is ontwikkeld door Shiro Games. De game wordt uitgegeven door Funcom en zal ook 4X elementen bevatten. De eerste beelden kun je hieronder checken.

The Game Awards 2021 zit vol grote aankondigingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. Zo zijn nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II getoond, is Star Wars Eclipse aangekondigd en heeft Alan Wake 2 officieel een aankondiging en releasejaar gekregen voor 2023. Verder komt er ook een Wonder Woman game van Monolith Productions.
Ook kreeg Cuphead The Delicious Last Course eindelijk een releasedatum voor 30 juni 2022. Forspoken werd tevens voorzien van een releasedatum van 22 mei 2022 en ook werd de eerste Suicide Squad gameplay trailer getoond. Verder zijn Slitterhead en Nightiungale uit de doeken gedaan.
Verder werd in de pre-show The Expanse A Telltale Series getoond. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.