Cuphead DLC releasedatum eindelijk bekendgemaakt

News
vrijdag, 10 december 2021 om 3:12
cuphead the delicious last coursef1620126093
De Cuphead DLC releasedatum is tijdens The Game Awards eindelijk bekendgemaakt. Cuphead The Delicious Last Course is de naam van de uitbreiding. De DLC komt uit op 30 juni 2022 uit.
De DLC voor Cuphead werd al jaren geleden aangekondigd, maar werd steeds maar uitgesteld. Een releasedatum liet tijden op zich wachten, maar eindelijk is studio MDHR klaar om de releasedatum te delen. Via een toffe trailer die precies in de stijl van de game is, werd de releasedatum aangekondigd.

The Game Awards 2021 trapt af met grote aankondigingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. De onthullingen begonnen al vroeg met de pre-show waarin onder andere The Expanse A Telltale Series werd onthuld. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.
Ook zijn nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II getoond, is Star Wars Eclipse aangekondigd en heeft Alan Wake 2 officieel een aankondiging en releasejaar gekregen voor 2023. Verder komt er ook een Wonder Woman game van Monolith Productions.