Eerste live-action Halo serie trailer getoond

News
vrijdag, 10 december 2021 om 4:43
live action halo serief1643716935
Tijdens The Game Awards 2021 is de eerste trailer van de live-action Halo serie getoond. De serie verschijnt officieel volgend jaar en heeft nog geen releasedatum. Wel kun je hier alvast de eerste beelden checken.
In een onwijs korte teaser trailer is een eerste blik gegeven op Master Chief in live-action. De serie verschijnt volgend jaar op Paramount+ (een platform in Nederland is nog onduidelijk). De teaser is een kleine minuut lang.
Check de eerste trailer hieronder.

The Game Awards 2021 zit vol grote aankondigingen

Tijdens The Game Awards 2021 zijn tal van toffe games onthuld, net als een scala van winnaars die je hier kunt vinden. Zo zijn nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II getoond, is Star Wars Eclipse aangekondigd en heeft Alan Wake 2 officieel een aankondiging en releasejaar gekregen voor 2023. Verder komt er ook een Wonder Woman game van Monolith Productions.
Ook kreeg Cuphead The Delicious Last Course eindelijk een releasedatum voor 30 juni 2022. Forspoken werd tevens voorzien van een releasedatum van 22 mei 2022 en ook werd de eerste Suicide Squad gameplay trailer getoond. Verder zijn Slitterhead en Nightiungale uit de doeken gedaan.
Verder werd in de pre-show The Expanse A Telltale Series getoond. Daar bleef het niet bij, want ook de releasedatum van Bablyon's Fall werd aangekondigd, want de game komt namelijk op 3 maart 2022. Ook kreeg Tunic een releasedatum, want de schattige indiegame verschijnt op 16 maart 2022.