Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

Article
maandag, 22 januari 2018 om 15:56
xgn google image
Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Voor de mensen die het nog niet kennen: EA Access is een dienst, exclusief voor de Xbox One, waarmee je toegang krijgt tot een aantal gratis EA games, DLC's, exclusieve kortingen en tien uur durende speelsessies voorafgaand aan de release van een nieuwe game. Hoe dat allemaal precies in zijn werking gaat, kun je lezen in onze EA Access special van een aantal jaar geleden.
Sinds de introductie van EA Access in 2014 zijn er al gratis games te downloaden via de dienst. Dat waren er in het begin nog maar een paar, maar vandaag de dag zijn de meeste EA spellen voor niks binnen te halen. Daarbij wordt haast geen onderscheid gemaakt in hoe oud de games zijn. Zo zijn relatief recente spellen als Battlefield 1 en Mass Effect Andromeda te downloaden vanuit de zogenaamde EA Access Vault.

Dit zijn de gratis EA Access games!

In de onderstaande tabel kun je zien welke games je momenteel gratis kunt downloaden via EA Access op de Xbox One. Sommige spellen kwamen oorspronkelijk voor de Xbox 360 uit, maar zijn ook te spelen op de One. De lijst wordt aangevuld naarmate er nieuwe titels worden onthuld.

Hoeveel kost een EA Access abonnement?

Je kunt een EA Access lidmaatschap alleen afsluiten als je een Xbox One hebt. De service is immers exclusief voor Microsofts console. Je kunt een abonnement van twaalf maanden afsluiten, die kost 25 euro, of gebruik maken van een lidmaatschap die slechts één maand duurt. Daar betaal je vier euro voor.