Game of Thrones fan? Deze drie Netflix series zijn wat voor jou!

Article
zondag, 25 april 2021 om 13:00
game of thrones danyf1638126606
Als je fan bent van Game of Thrones, houd je ook hoogstwaarschijnlijk van series die zich bevinden in de oude jaren. Als je de leegte op wil vullen van de acht seizoenen van GOT, zijn deze drie Netflix series zeker geschikt voor jou!

1. The Witcher

De eerste soortgelijke serie zoals Game of Thrones is The Witcher. Het is gebaseerd op de gelijknamige game en gaat over Geralt van Rivia, die een Witcher is. Hij is lid van een uitstervende soort van monsterjagers. Hij trekt als eenling door het Continent en huurt zichzelf aan mensen om op monsters te jagen. Al snel raakt zijn lot verstrengeld met dat van Yennefer en dat van prinses Ciri.
De cast van deze beroemde Netflix serie bestaat uit Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan. De serie kent al veel succes op de streamingdienst en kan wel eens het succes van Game of Thrones evenaren. Het eerste seizoen staat nu op Netflix. Het tweede seizoen zit al in de volle productie.
Bekijk de trailer van The Witcher hieronder:

2. DOTA: Dragon's Blood

DOTA: Dragon’s Blood is een Netflix animatieserie, het tegenovergestelde van wat Game of Thrones is. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige game en gaat over de Dragon Knight, dapper maar ook tegenstrijdig. Op een dag komt hij een draak en een prinses tegen met haar eigen missie. Hierdoor wordt hij al snel meegetrokken naar een legendarisch conflict.
De stemacteurs van de serie zijn Yuri Lowenthal, Lara Pulver en Kari Wahlgren. Door de magische en historische aspecten van DOTA: Dragon’s Blood lijkt het erg op Game of Thrones en is mogelijk geschikt voor jou! Het eerste seizoen staat nu op Netflix.
Bekijk de trailer van DOTA: Dragon’s Blood hieronder:

3. Cursed

Cursed is een vrij nieuwe fantasieserie die in 2020 is uitgekomen. Deze Netflix serie wordt verteld door de ogen van Nimeu, een jonge heldin die een mysterieuze gave bezit, die bekendstaat de krachtige Lady of the Lake te worden. Na haar moeders dood vindt ze een onverwachte partner genaamd Arthur. Zij gaan samen op missie om Merlin te zoeken en de Ancient Sword naar hem te brengen.
De cast van Cursed bestaat uit Katherine Langford, Devon Terrell en Daniel Sharman. Het eerste seizoen van de Netflix serie staat er volledig op. Door de oude setting en ook de magische aspecten van de serie, kan het je veel op Game of Thrones doen lijken.
Bekijk de trailer van Cursed hieronder:

Andere Netflix series voor Game of Thrones fans

Naast deze drie Netflix series, zijn er natuurlijk een hoop andere series die jou kunnen vermaken als je een echte Game of Thrones fan bent, zoals Vikings, Merlin, The Last Kingdom of zelf The Walking Dead.
Ben jij van plan één van deze series te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws