Netflix serie Shadow and Bone wereld uitgewerkt op GoT-level

News
dinsdag, 20 april 2021 om 12:00
sab unit 00336rcf1620124171
In een nieuwe Netflix YouTube video kunnen we een kijkje nemen in de wereld van Shadow and Bone en hoe de makers en de cast deze wereld tot leven hebben gebracht. Hoe ziet de nieuwe Netflix serie Shadow and Bone wereld er nu precies uit?
De nieuwste Shadow and Bone serie komt van de gelijknamige boekenreeks van Leigh Bardugo, waar nu ook de Six of Crows verhaallijn erbij wordt gehaald.
De Netflix serie vertelt het verhaal van Alina Starkov, gespeeld door Jessie Mei Li, die de Shadow Fold betreed en ontdekt dat ze de langverwachte Sun Summoner is, een Grisha (tovenaar) die licht naar boven kan halen dat zo fel als de zon is. Hierdoor willen nieuwe, duistere krachten al snel misbruik van haar maken en moet zij ervoor zorgen om goed om te gaan met haar nieuwe krachten, waar ze veel voor moet opofferen.

De Netflix serie Shadow and Bone wereld

In de nieuwste Netflix YouTube video, waar de makers van Shadow and Bone meer vertellen over de wereld van de boekenreeks, kunnen we een beter kijkje nemen in de fantasiewereld, dat tot in de puntjes uitgewerkt is. Zo krijgen we informatie over alle koninkrijken die in deze wereld te vinden zijn, hoe de beruchte Shadow Fold het grote land door tweeën splitst en krijgen we een duidelijke overzicht van alle soorten Grisha (de mensen die gaven bezitten, waarmee ze de wereld om hun heen kunnen manipuleren).
Bekijk de Shadow and Bone worldbuilding video hieronder:
In de boeken hebben we kunnen zien dat de fantasiewereld enorm groot is. Netflix heeft hier niks van weggelaten, waardoor we een Game of Thrones-achtige wereld kunnen verwachten, in termen van detail en alle magische effecten die zich in deze wereld afspelen.
XGN heeft laatst een interview gehouden met de gehele Shadow and Bone cast, waarmee we nog dieper in de Shadow and Bone wereld kunnen kijken. Benieuwd naar dat interview? Klik dan hier om het te lezen!
De serie is vanaf vrijdag 23 april te zien op Netflix.