The Witcher seizoen 2 rond productie af

  Het mocht even duren en het is zeker geen grap: The Witcher seizoen 2 is eindelijk klaar met de opnames. Na meer dan een jaar in productie te zijn geweest zijn de beelden eindelijk allemaal gefilmd. Zo is via Instagram bekendgemaakt.

  Katalin Vermes

  Jacqueline Rathore, haar- en make-up-artiest voor The Witcher, heeft via een Instagram Story bekendgemaakt dat de productie van The Witcher seizoen 2 afgerond is. Tenminste, het filmen van seizoen 2 is na meer dan een jaar afgerond. De productie liep flinke vertraging op sinds 2020 door toedoen van het coronavirus.

  Oorspronkelijk begon de productie in februari 2020, maar al snel kwamen de opnames stil te liggen. Netflix besloot als gevolg van COVID-19 dat de productie van al haar films en series te pauzeren. Later in de zomer kon de productie weer opgepakt worden, maar sindsdien lag de productie nog een paar keer stil te liggen.

  Laat in 2020 kwam de productie stil te liggen door meerdere positieve coronatesten, maar daar hielden de problemen niet op. Ook doordat Geralt of Rivia-acteur Henry Cavill geblesseerd raakte, kwam de productie even stil te liggen. Officieel is de productie precies op 1 april afgerond, wat ervoor zorgt dat de productie meer dan een 13 maanden bezig is geweest.

  The Witcher seizoen 2 nog zonder releasedatum

  Hoewel de productie van The Witcher seizoen 2 nu klaar is, betekent dat nog niet dat er een releasedatum is voor het nieuwe seizoen. Die heeft Netflix namelijk nog niet bekendgemaakt. Oorspronkelijk stond de release voor 2021 op de planning, maar vraag is of dat nog gehaald kan worden.

  Wat wel duidelijk is, is dat dit nog lang niet het einde is van The Witcher. Verwacht wordt dat de populaire serie een derde seizoen krijgt. Officieel is die nog niet aangekondigd, maar een spin-off is wel al officieel onthuld. Deze heet The Witcher: Blood Origin en speelt zich 1200 jaar voor de tijd van Geralt of Rivia af.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.