Komen de Spider-Man films eindelijk naar Disney+?

News
zondag, 25 april 2021 om 15:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
De Spider-Man films zijn altijd een heftig discussiepunt geweest tussen Sony en Disney. Nu de twee giganten een nieuwe deal hebben gesloten lijkt het erop dat we alle Spider-Man films in de nabije toekomst gaan zien op Disney+.
Eindelijk zijn Sony en Disney een beetje fatsoenlijk met elkaar aan het communiceren als het aankomt op Marvel content. Het heeft natuurlijk even geduurd, maar er lijkt nu eindelijk een deal gemaakt te zijn waarmee de Spider-Man films op Disney+ mogen verschijnen. Toch zitten er nog wel een paar haken en ogen aan de deal die toch wat slecht nieuws bieden. Zo staat er namelijk ook nog een vrij recente deal tussen Sony en Netflix die Netflix tijdelijke exclusiviteit geeft op films uit de stal van Sony.
Dan gaat het natuurlijk ook om de Spider-Man films die negen maanden na de oorspronkelijke release eerst verschijnen op Netflix, maar na een bepaalde periode dus wel op Disney+ mogen verschijnen. Daarnaast is er nog iets wat flink wat roet in het eten kan gooien en dit is misschien ook wel het vevelendste nieuws. Het lijkt er namelijk op dat de deal alleen geldt voor de Verenigde Staten. Dit is absoluut teleurstellend voor iedere Marvel-fan die graag de Spider-Man films wilde kijken op Disney+.

Spider-Man films op Disney+

Mocht de deal toch geldig zijn in Nederland, dan is het in ieder geval goed nieuws voor iedereen die van Spider-Man films houdt. De deal tussen Disney en Sony stelt namelijk ook dat alle oudere Spider-Man films mogen verschijnen op Disney+, goed nieuws dus als je fan bent van Tobey Maguire. Verder is het natuurlijk sowieso al feest voor fans van Spidey, want we weten inmiddels ook dat Doc Ock terugkeert in de nieuwe film die eind dit jaar uitkomt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties