Gesprekken over Walking Dead Negan serie bij AMC

News
dinsdag, 20 april 2021 om 9:00
the walking dead world beyondf1613985687
Fans van de antiheld Negan kunnen zich alvast voor gaan bereiden. Na de laatste aflevering van het verlengde tiende seizoen van The Walking Dead weten we ongeveer hoe het achtergrondverhaal van Negan eruit ziet. Gelukkig blijft het niet bij een aflevering, maar lijkt het erop dat er een hele Negan serie aan zit te komen om het verhaal van de antiheld te vertellen.
Eerder bleek al dat televisiezender AMC kijkers in een enquête vroeg of ze meer rond Negan wilden zien. Hier kwam een flinke lading positieve reacties op en nu lijkt het erop dat er inderdaad gesprekken plaatsvinden over een spin-off serie over Negan.

Wanneer kunnen we de Negan serie verwachten?

Volgens Jeffrey Dean Morgan worden er meerdere gesprekken gevoerd rond een spin-off serie over de antiheld. Morgan speelt al sinds 2016 de befaamde rol van Negan en hij ziet dan ook graag het karakter een groot onderdeel uitmaken van de franchise. Volgens Morgan is AMC bezig met verschillende ideeën voor de serie.
Naast dat er inderdaad gesproken wordt over een serie over Negan, is er niets bekend. Geen datum, geen mogelijke hint naar wat het verhaal precies wordt, niets. Het enige dat we kunnen inschatten is dat het een prequel serie wordt, waarin we het hele verhaal van Negan krijgen, zeker omdat de Walking Dead aflevering Here's Negan zo goed werd ontvangen.
Totdat we meer details krijgen moeten we het nog even doen met de standaard serie van The Walking Dead, die op Disney+ te streamen is.