Henry Cavill is weer op de been na blessure

News
dinsdag, 12 januari 2021 om 17:30
the witcher geraltf1673257620
Henry Cavill, de acteur die onder andere Geralt of Rivia en Superman speelde, had de afgelopen tijd last van een hamstringblessure. Via Instagram liet hij ons weten dat dit grotendeels geheeld is en hij gewoon weer op de been is. Hij kon zelfs een stukje hardlopen en het filmen van The Witcher seizoen 2 zal ook een stuk makkelijker zijn.
Voor de rol van Geralt of Rivia is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje in vorm blijft. Deze befaamde Witcher zelf is namelijk ook een erg fysieke man. Het is volgens Henry Cavill zelf ook maar goed dat hij weer in staat is om te kunnen hardlopen, want hij heeft tijdens de feestdagen gerust wel het een en ander aan ongezond eten en drinken naar binnen gewerkt.

The Witcher seizoen 2

We zitten nu al een behoorlijke tijd te wachten op het tweede seizoen van The Witcher, waar Henry Cavill de hoofdrol speelt. Dit zal hoogstwaarschijnlijk ook nog wel even duren. Het coronavirus heeft tot nu toe bepaald niet geholpen met de opnames en het lijkt op een heleboel plekken alleen maar erger te worden. De kans dat we seizoen 2 van The Witcher in 2021 te zien krijgen is heel erg groot, maar een precieze datum hebben we nog steeds niet.

Veel last van corona

Seizoen 2 van The Witcher zou eigenlijk eind 2020 al uitkomen, maar hier stak het coronavirus een stokje voor. Meerdere malen werd het seizoen uitgesteld, waardoor we nog steeds niet zeker weten wanneer we Henry Cavill terug zullen zien als Geralt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties