De 5 beste PS5 deals van dit moment

Article
zaterdag, 25 juni 2022 om 11:00
tiny tinas wonderlands 1f1645549055
Sinds kort is de PS5 weer wat beter verkrijgbaar dan in de maanden daarvoor. Weet jij niet welke game je moet kopen? Wij hebben wat tips met de 5 beste PS5 deals van dit moment!

Tiny Tina's Wonderland

Als je een leuke RPG zoekt voor de PS5 die je zowel alleen als samen kunt spelen is Tiny Tina’s Wonderland een absolute aanrader. Het is prachtige cel-shaded actievolle game uit de stad val Gearbox en zal elke Borderlands-fan aanspreken. De game is momenteel bij meerdere online winkels voor slechts drie tientjes te verkrijgen, Voor een game die zo’n 15 tot 20 uur duurt is dat toch een prima prijsje. Ben jij er klaar om flink loot te verzamelen, vijanden aan gort te knallen en je skill-tree flink te benutten?
Cijfer: 8 (review)
kena bridge of spirits 4f1640173341

Kena: Bridge of Spirits - Deluxe Edition

Dit is opvallend: de PS5-versie is goedkoper dan de PS4-versie, maar dat is wel vaker het geval bij Nedgame. Hoe dan ook is deze prachtig ogende PS5 game nu fysiek in huis te halen voor 38 euro en dat is een prima prijs voor nu. Ooit is de game al weleens 25 euro geweest bij de winkel met het blauwe mannetje, maar toen was die binnen no-time uitverkocht. Als je de game nog niet gespeeld heb en houdt van platformers, dan is deze game zeker wat voor jou!
Cijfer: 7 (review)
deathloop clubf1631525782

Deathloop

Spreekt het je aan om binnen 24 uur acht targets om te leggen? Dan is Deathloop bij uitstek jouw game. Het spel is nu voor slechts 28 euro te koop en daarvoor krijg je een hele creatieve titel. Zo zie je ze niet allemaal. Het is een soort van Dishonored met pistolen. Het verrassingselement zit in het feit dat elke dag gerest wordt, waardoor je alles weer kwijt bent, incusief de omgebrachte targets. Je moet dus een manier zien om te uit deze loop te komen en alle targets op tijd om te leggen. Daarbij kun je iemands krachten stelen zodra je die doodt. Een scherp prijsje dus om hier van te gaan genieten.
Cijfer: 9 (review)
unrealengine spotlights giant squid aims to connect with players in the pathless feature uespotlight thepathless 1920x960 2beb28dcf10d9e715c0dc8a375942bb403c2a2f3f1655973882

The Pathless

Voor slechts twee tientjes heb je een game die niet heel erg opvalt qua titel wellicht, maar toch zeker wel de moeite waard is om te spelen. In The Pathless loop je rond met een pijl en boog en moet je de wereld zien te redden van een duistere vloek. De game is behoorlijk pittig qua puzzels, dus je zult moeten blijven opletten. Wat ook leuk is, is dat het spel een open wereld kent, dus je kunt van alles verkennen. De game duurt maar ongeveer vier uur, maar daardoor is de prijs nu ideaal!
De game kun je voor twee tientjes halen bij een GameMania-filiaal.
Cijfer: 7.5 (review)
2022 04 07 lego star wars 2f1651843880

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Wil je leuke casual game op de PlayStation 5, ga dan voor LEGO Star Wars! Deze game kost bij Amazon nog een 44 euro en bevat meerdere Star Wars films om te doorlopen, alleen of met iemand anders. De game ziet er prachtig uit en is vele malen beter dan de voorgaande LEGO Star Wars-editie. Let alleen wel op dat je flink wat uurtjes in deze collectie zult moeten stoppen als je daadwerkelijk alles van de game wilt halen. Dus 100 procent. Maar dan is het dus juist een goede investering!
Cijfer: 9 (review).