Beste Steam sales van dit moment - Prachtige deals voor PC gamers

  PC gamers hebben vandaag geluk, Steam heeft namelijk prachtige sales op dit moment. Vele games hebben 50 tot 90 procent korting en er zitten veel mooie titels tussen. Sla dus nu je slag terwijl de deals nog gelden, want het is nog onbekend tot wanneer dit zal duren. Dit zijn de beste Steam sales op dit moment.

  10. Watch Dogs 2

  Momenteel staat er een heel mooi prijskaartje boven de PC-versie van Watch Dogs 2, het is dan ook een van de beste Steam sales van dit moment. Momenteel kun je de game voor 11,99 euro in huis halen in plaats van 59,99 euro. Dat is een knallende korting van tachtig procent, dus je zou bijna denken dat het systeem van Steam gehackt is.

  Watch Dogs 2 speelt zich af in het zonnige San Francisco, maar word maar niet te enthousiast over de vrolijke sfeer. De CtOS in deze game breekt namelijk bijna alle privacy-wetten van de burgers. In de game speel je als Marcus, een jonge hacker met een hoop misdaden op zijn strafblad. Dat staat hem alleen niet in de weg om de burgers te beschermen van deze misdaden van de overheid.

  Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Watch Dogs 2 review.

  9. Tom Clancy's The Division

  The Division 2 komt bijna uit, maar het is nog niet te laat om eerst te beginnen met het eerste deel. Momenteel is de game ook nog eens voor een bespottelijke prijs in huis te halen. Tom Clancy’s The Division is nu te koop als een van de beste Steam sales, namelijk voor 4,99 euro in plaats van 49,99 euro. Maar waarom normaal doen als het ook luxe kan voor maar 4 euro extra? Tom Clancy’s The Division Gold Edition kost nu namelijk maar 8,99 euro in plaats van 89,99 euro.

  The Division is een echte multiplayer game en nu is er een perfecte kans om deze samen met je vrienden spotgoedkoop in huis te halen. Verken New York als een prachtige maar verlaten stad en ga de strijd aan in een poging tot overleven. Op die manier kan je jouw thuisbasis steeds verder opbouwen en uitbreiden terwijl je de vloer aanveegt met al jouw vijanden.

  Benieuwd of deze game iets voor jou is? Je kunt alle informatie vinden in onze Tom Clancy’s The Division review.

  8. Assassin’s Creed Origins

  Als je wil beginnen aan een van de prachtige Assassin’s Creed games, is dit hét moment om dat te doen. Momenteel kun je Assassin’s Creed Origins voor 19,79 euro binnenslepen in plaats van voor 59,99 euro. Dit geeft een heerlijke korting van wel 67 procent. Vandaar dat dit ook een van de beste Steam sales van dit moment is.

  Assassin’s Creed Origins neemt je mee op reis naar het bloedhete Egypte, maar dan wel 49 jaar voor Christus. Je kruipt in de huid van Bayek en gaat op avontuur met deze interessante protagonist. Deze game heeft meer diepte gegeven aan het gevechtssysteem en ziet er daarbij ook nog eens fantastisch uit.

  Benieuwd of jij deze game in huis moet halen? Je kunt er alles over lezen in onze Assassin’s Creed Origins review.

  7. Sid Meier's Civilization VI

  Als je gek bent op strategische games dan weet je gelijk dat deze aankoop een goede zet is. Wanneer je Sid Meier’s Civilization VI nu op Steam koopt, bespaar je namelijk een hoop. Dit is een van de beste Steam sales op dit moment, aangezien er wel 70 procent korting vanaf gaat. Je kunt deze game nu in huis halen voor 17,99 euro in plaats van 59,99 euro.

  Zoals we al eerder op hebben genoemd, Sid Meier’s Civilization VI is een strategische game. In de game moet je proberen een zo groot mogelijk rijk op te bouwen en heerser van de wereld te worden. Dit gaat uiteraard niet zonder een aantal tegenstanders, dus je zal het moeten opnemen tegen andere steden terwijl je jouw eigen rijk laat ontwikkelen tot een intelligente en en sterkere samenleving.

  Is deze game de juiste aankoop voor jou? Dit kun je lezen in onze Sid Meier’s Civilization VI review.

  6. Grand Theft Auto V

  Veel mensen hebben Grand Theft Auto V al in huis, maar mocht je dat nog niet hebben is dit jouw perfecte kans. Momenteel kun je de game namelijk halen met wel 50 procent korting, waardoor je maar 14,99 betaalt in plaats van 29,99. Dat maakt dat de deal voor deze game een van de beste Steam sales van dit moment is.

  Grand Theft Auto V kwam uit in 2013, pas in 2015 op PC, maar is tot op de dag van vandaag nog steeds een enorm populaire game. Dit komt grotendeels ook omdat het volgende deel, Grand Theft Auto VI nog steeds niet is uitgekomen. Een tijd geleden werd ook aangekondigd dat deze voorlopig ook niet niet uit zal komen, dus nog tijd zat om te genieten van deze game!

  Ben je benieuwd of deze aankoop een goed idee voor jou is? Je kunt er alles over lezen in onze Grand Theft Auto V review.

  5. Dark Souls III

  Hoewel deze game een hoop duistere fantasie bevat, is de korting die je nu op Dark Souls III kunt krijgen een lichtpuntje in je leven. Dankzij de fantastische Steam sales van dit moment, is dit een van de beste aankopen die je op dit moment kunt doen. Je kunt de game nu in huis halen voor 14,99 euro in plaats van 59,99 euro. Dat is een knallende korting van wel 75 procent.

  Dankzij het beeldschone design en het ontzettend diepgaande verhaal is deze game een perfecte aankoop, vooral nu de game nu zo’n koopje is. Je reist door een universum vol met unieke vijanden terwijl alle vuren doven en de wereld vervalt tot een oude ruïne. Ook kun je tientallen uren aan plezier beleven met deze game, waardoor het een waardige aankoop is.

  Benieuwd naar meer informatie over deze game? Je kunt er alles over lezen in onze Dark Souls III review.

  4. The Witcher 3 Wild Hunt

  De prijs voor de aankoop van een gigantische open wereld is momenteel spotgoedkoop. De originele versie van The Witcher 3 Wild Hunt is nu in de uitverkoop voor 8,99 in plaats van 29,99, dus wel 70 procent korting. Gelukkig wordt het nog beter dan dat, want The Witcher 3 Wild Hunt Gold Edition, de versie die ook de twee DLC’s bevat. Deze versie kun je in huis halen voor 14,99 euro in plaats van 49,99 euro.

  Deze prijzen zijn het waard om de prachtige wereld van The Witcher 3 Wild Hunt te aanschouwen. Niet alleen is het een enorme wereld, er valt ook onwijs veel te doen en er is een fantastisch verhaal om je in te verdiepen. In deze fantasy moet je bereid zijn om moeilijke keuzes te maken en de consequenties van je acties te accepteren.

  Benieuwd of deze game een juiste aankoop is voor jou? Wij hebben een The Witcher 3 Wild Hunt review geschreven.

  3. Far Cry 5

  Ook het laatste deel van de Far Cry serie is in de aanbieding, vlak voor het nieuwe deel Far Cry New Dawn uit zal komen. Je hebt nog tot volgende week om Far Cry 5 opgepakt te hebben en te beginnen aan Far Cry New Dawn, aangezien beiden delen zich afspelen in Hope County. Je kunt Far Cry 5 momenteel bemachtigen voor 14,99 euro in plaats van 59,99 euro, vandaar dat het een van de beste Steam sales van dit moment is.

  Far Cry 5 is niet alleen een grafisch oogappeltje, het bevat ook nog eens een goed verhaal met een interessante vijand en je kunt je eigen content creëren. Daarnaast bevat de game al genoeg activiteiten om uit te voeren en als kers op de taart kun je ook nog eens de gehele game in co-op verkennen.

  Benieuwd of deze game de perfecte aankoop voor jou is? Dat kun je lezen in onze Far Cry 5 review.

  2. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

  Dit is de tweede game van Tom Clancy in ons lijstje van de beste Steam sales van dit moment en ook dit is een koopje. Je kunt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nu in huis halen voor 9,99 euro in plaats van 39,99 euro, er staat dus een korting van 75 procent op deze game. Mocht je de game nog niet hebben, is dit hét moment om hem in huis te halen.

  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is hele andere koek dan de vorige game die we hebben besproken. In plaats van een grote open wereld, ga je deze keer gevechten aan in kleine ruimtes terwijl je tactische beslissingen maakt voor jou en je team. Om de game even in het kort samen te vatten: “Alles moet kapot!”, en dat is een leuke toevoeging aan jouw gameverzameling.

  Benieuwd of deze game iets voor jou is? Je kunt alle informatie vinden in onze Tom Clancy's Rainbow Six Siege review.

  1. Assassin’s Creed Odyssey

  Ook het allernieuwste deel van Assassin’s Creed bevat momenteel een hoge dosis korting. Dankzij deze beste Steam sales staat er nu 50 procent korting op de game, waardoor je maar 29,99 euro betaalt in plaats van 59,99 euro. Dit is een prachtige deal, aangezien de game pas in oktober 2018 is uitgekomen.

  In Assassin’s Creed Odyssey verlaat je Egypte en betreed je de wereld van het oude Griekenland. Reis van outsider tot een heuse legende terwijl je niet alleen je eigen lot bepaalt, maar ook dat van Griekenland. De keuze is reuze in deze game, dus wij kunnen het niets anders noemen dan een fantastische aanvulling van je gameverzameling.

  Benieuwd of deze game iets voor jou is? Je kunt het lezen in onze Assassin’s Creed Odyssey review.

  Beste Steam sales - Zachte prijzen voor een hoop games

  Dit zijn niet de enige deals die je momenteel kunt vinden, op de website van Steam zijn namelijk nog veel meer sales te vinden. Wel waren dit de beste sales die je momenteel op Steam kunt krijgen, dus sla nu je slag en vul je verzamelingen aan. Naast de gewone versies van games zijn er namelijk veel speciale edities met korting te vinden.

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.