Reageer en Win - The Meg Blu-Ray & LEGO DC Super-Villains Aquaman DLC

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op The Meg op Blu-Ray en vijf keer op de LEGO DC Villains Aquaman DLC voor de Xbox One. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we een Ace Combat flight stick weg voor de PlayStation 4. Ook gaven we drie codes weg voor Ace Combat 7: Skies Unkown voor de PlayStation 4. Deze versie is ook geschikt voor VR gameplay.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - The Meg Blu-Ray & LEGO DC Super-Villains Aquaman DLC Xbox One

  Deze week geven wij maar liefst drie blu-ray exemplaren weg van The Meg in samenwerking met Warner Bros Pictures. In deze spannende actie-thriller met Jason Statham wordt een onderzoeksteam geconfronteerd met een 23 meter lange megalodon. Diepzee-reddingsduiker Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden van de haai, waarvan men dacht dat die was uitgestorven.

  Ook geven we vijf keer de LEGO DC Super-Villains Aquaman DLC weg voor de Xbox One. In deze DLC beleef je een verhaal dat gebaseerd is op de nieuwe Aquaman film. Je kruipt in de huid van Aquamen en Mera en de DLC zal zich afspelen in het onderwaterrijk Atlantis.

  Bekijk de video hierboven waarin Rox uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  LEGO DC Super-Villains

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.