Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  De maand oktober begint goed met een grote sale op het PlayStation Netwerk. Er zijn flink wat koopjes te vinden, maar de beste daarvan vind je hier. Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen in de Grote Games, Grote Besparingen sale die van 3 oktober tot en met 17 oktober loopt op het PlayStation Netwerk.

  10. Vampyr (van 59,99 euro naar 34,99 euro)

  Het beste woord om Vampyr mee te beschrijven is zuigen. Niet omdat de game zuigt, maar omdat je als vampier het bloed van menig stadsbewoner uitzuigt. Je mag dan wel als een dokter spelen die de zieken probeert te helpen, maar deze dokter heeft wel een vrij gewelddadig randje.

  Het is in de game in tegenstelling tot wat je denkt alleen niet de bedoeling om als dokter Jonathan Reid de hele stad leeg te zuigen, want Reid wil de stad eigenlijk genezen van een dodelijke ziekte. In onze Vampyr review waren we erg te spreken over de game en vooral over de originele setting en het diepgaande verhaal. Aangezien de game dit jaar pas uitkwam en nu al voor bijna de helft van de prijs te koop is, is dit zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment.

  9. WipEout Omega Collection (van 34,99 euro naar 14,99 euro)

  Nostalgie is een krachtige drijfveer voor impulsieve aankopen en dat is precies wat dit één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen maakt in de huidige PSN Sale. De WipEout Omega Collection geeft je namelijk voor nog geen twee tientjes drie WipEout games samen die geremastered zijn. Dat betekent flink scheuren in 4K HRD en zelfs VR.

  Je leest het goed, de game is volledig te spelen in VR. Hoewel dit in eerste instantie niet mogelijk was, hebben de makers op een later moment de game geüpdatet met VR-ondersteuning. Hierdoor kun je de game die je vroeger zo leuk vond op een volledig nieuwe manier ervaren.

  8. Gravity Rush 2 (van 39,99 euro naar 12,99 euro)

  De PlayStation VIta is ondanks de liefde van een kleine groep gamers het zwarte schaap van de PlayStation familie. Toch bevatte de kleine handheld een aantal pareltjes, waaronder Gravity Rush. Dat maakte de aankondiging van een tweede deel voor de PlayStation 4 des te mooier, want nu kon de titel misschien bloeien op de console.

  Hoewel het misschien nog steeds een verborgen pareltje is, kan de kwaliteit niet ontkent worden. Zoals je in onze Gravity Rush 2 review kon lezen, gaven we de game een 8 wegens de prachtige open wereld en grafische stijl. Voor 12,99 euro is het dan ook zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment.

  7. Nioh Complete Edition (22,49 euro met PlayStation Plus)

  Een andere in het lijstje met beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment die je niet aan je voorbij kunt laten gaan is Nioh. Ontwikkelaar Team Ninja gaf met Nioh een antwoord op de honger van Dark Souls- fans maar dan met een Japans randje. De vele fans van het genre genoten optimaal en dat is begrijpelijk.

  Als je geen hekel hebt aan het leren van je fouten en constant in aanraking komen met de dood, is Nioh zeker wat voor jou. Diepgaande en soepele gevechten gecombineerd met een overtuigende setting waren Jimmy’s woorden in de Nioh review. Daarnaast is dit ook nog eens de complete editie, waardoor je voor 22,49 (als je PlayStation Plus hebt) ook nog eens alle DLC krijgt. Het is daarom zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment.

  6. The Last Guardian (13,24 euro met PlayStation Plus)

  The Last Guardian is een game die het eigenlijk alleen al waard is om te spelen als je de geschiedenis van de ontwikkeling kent. Het is een game die meer dan tien jaar in ontwikkeling was en waarvan velen zeiden dat de game nooit meer uit zou komen. De game werd namelijk vele jaren geleden getoont tijdens E3 als een game voor de PlayStation 3 van de makers van Shadow of the Colossus.

  Na een prachtige trailer bleef het alleen akelig stil rondom de game en dat gebeurde een flink aantal jaren achter elkaar. Vervolgens was daar E3 2015 toen de game weer opdook tot vreugde van een ieder die zich in de zaal van de Sony persconferentie bevond. Een jaar later kwam de game uit en voor 13,24 euro is de game het meer dan waard om te spelen. Je moet alleen wel PlayStation Plus hebben, anders betaal je een 14,99 euro.

  5. Horizon: Zero Dawn Complete Edition (24,99 euro met PlayStation Plus)

  Trotse Nederlandse gamers zal het niet ontgaan zijn dat er in Amsterdam een grote, first-party Sony ontwikkelaar gevestigd is, namelijk Guerilla Games. De ontwikkelaar bracht vorig jaar een volledig nieuwe IP uit, namelijk Horizon: Zero Dawn. Een open-wereld RPG stuurde de studio achter Killzone een volledig nieuwe richting in en met succes.

  In onze Horizon Zero Dawn review noemde we de game fenomenaal dankzij de enorme en diverse wereld. Daarnaast was de game prachtig en bevat de game een toegankelijk RPG-systeem waardoor beginners zich ook snel thuisvoelen in de wereld. Dat deze editie met The Frozen Wilds dan ook maar 24,99 euro met PlayStation Plus kost, maakt het zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen op het moment.

  4. God of War (41,49 euro met PlayStation Plus)

  Het jaar is nog niet voorbij, maar er zijn al gamers die durven te beweren dat God of War de beste game van het jaar is. Mocht je de game dan ook nog niet gespeeld hebben, is dit je kans. Kratos is namelijk terug met spel dat de God of War-serie volledig opnieuw uitvindt.

  Natuurlijk is er nog steeds sprake van over de top actie en geweld dat je niet aan kinderen wilt laten zien, maar dat gaat gepaard met een sterk verhaal en diepe personages. Je mocht Kratos in de eerdere games dan wel een eenzijdig personage noemen, maar dat kun je nu niet meer zeggen. De game mag dan wel nog steeds meer dan veertig euro kosten, maar het is zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment.

  3. Detroit: Become Human (36,49 euro met PlayStation Plus)

  Dit jaar zag naast Spider-Man en God of War nog een andere grote PlayStation 4 exclusieve game uitkomen, namelijk Detroit: Become Human. Het is de nieuwe game van Quantic Dream, de studio achter Heavy Rain en Beyond: Two Souls. Net als in die games staat het maken van keuzes centraal, maar dan wel een stukje meer en gecompliceerder.

  Gedurende de game kun je namelijk na elke missie zien hoeveel andere paden je als speler had kunnen bewandelen die allemaal invloed hadden op het verhaal. Het zorgt ervoor dat je de game meer dan honderd keer kan spelen voordat je elk einde hebt gezien. Het is dan ook zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen die je op het moment kan vinden in de PlayStation Store.

  2. Shadow of the Colossus (15,99 euro met PlayStation Plus)

  Naast dat Sony dit jaar met een scala aan fantastische first-party games op de proppen kwam, bracht de uitgever begin dit jaar een remaster uit. Shadow of the Colossus werd voor de PlayStation 4 opnieuw uitgebracht met 4K HDR ondersteuning. Daarnaast waren er wat aanpassingen aan de controller, waardoor het spelen wat moderner was.

  De game kwam destijds voor veertig euro uit en het is dan ook een koopje om de game nu voor 15,99 euro op te rapen. Je hebt alleen wel PlayStation Plus nodig, want anders kost de game je 19,99 euro. Dat is nog steeds de helft van de prijs en daarom is het één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen van dit moment.

  1. Monster Hunter World (van 49,99 euro naar 29,99 euro)

  Op het lijstje met beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Het is Monster Hunter World dankzij een combinatie van de prijs en kwaliteit. Monster Hunter World kwam begin dit jaar uit en was een gigantisch succes en een fantastisch spel.

  Zoals je in onze Monster Hunter World review kon lezen, is het een spel vol prachtige monsters en met een adembenemende speelwereld. Daarbij is de prijs nog geen drie tientjes en kun je dat prima missen. Vervolgens is het lekker jagen geblazen met vrienden en dat maakt het de beste PlayStation 4 aanbieding op deze lijst.

  Dit zijn de beste PlayStation 4 aanbiedingen

  In de Grote Games, Grote Besparingen sale op het PlayStation Netwerk zijn dit de beste PlayStation 4 aanbiedingen. De grote uitverkoop duurt nog tot en met 17 oktober, dus wees er snel bij. Je wilt deze toppers natuurlijk niet aan je voorbij laten lopen.

  Vampyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.