WipEout Omega Collection

 • WipEout Omega Collection (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 7 juni 2017
 • PS4

WipEout Omega Collection

Bekend om flitsende snelheden, iconische muziek en pure multiplayer-gekte is WipEout. De WipEout Omega Collection brengt WipEout HD, Fury en 2048 tezamen in één grote collectie, remastered in 4K, HDR en met zestig frames per seconde.

0 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

PEGI 3
Genre
Racing, Arcade racer
Releasedatum
7 juni 2017
Franchise
WipeOut
Publisher
Sony Computer Entertainment
Developer
SCE Xdev Studio
Platformen
PS4

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • WipEout Omega Collection Review - Razendsnelle remake

  Als je de lijst met nostalgische PlayStation games erbij pakt, kom je geheid wel een WipEout titel tegen. Snelheid, adrenaline en bombastische muziek vormen de setting voor de racegames. Nu komen er drie games in een collectie uit. Hebben ze de tand des tijds doorstaan? Je leest het in de WipEout Omega Collection review!

  9 juni 2017 Theo Weber 2 reacties
 • WipEout Omega Collection release is vandaag

  De WipEout Omega Collection release is vandaag. Deze collectie komt exclusief naar de PlayStation 4 en bevat elementen uit WipEout HD, WipEout HD Fury en WipEout 2048.

  7 juni 2017 Jordy Gomes
 • WipEout Omega Collection Preview - Terug van weggeweest

  Op 7 juni is het zover, dan kunnen we aan de slag met de bundel die WipEout HD, Fury en 2048 samenbrengt. Games waar een hoop mensen veel uren in hebben gestoken. Nu is het tijd om ook op de PS4 met deze games aan de slag te gaan. Je leest er alles over in deze WipEout Omega Collection preview!

  21 mei 2017 Bas Savelkouls
 • WipEout Omega Collection beta start morgen

  De WipEout Omega Collection beta begint morgen. Je moet voor de beta zijn uitgenodigd om deel te mogen nemen. De file size van de game is ook bekend gemaakt.

  4 mei 2017 Mari Stas
 • WipEout Omega Collection release voor PS4 bekend

  De PlayStation 4 krijgt binnenkort zijn eerste WipEout games. De WipEout Omega Collection release zal plaatsvinden op 7 juni 2017.

  31 maart 2017 Tom Boshouwers