Game of Thrones ster gecast in Star Wars serie

News
woensdag, 03 maart 2021 om 13:00
We hebben al flink wat Game of Thrones sterren mogen verwelkomen in het Star Wars universum. Nu mogen we daar weer een nieuwe naam aan toe voegen voor de Obi-Wan Kenobi serie.
Niemand minder dan Indira Varma zal een rol gaan spelen in de Star Wars serie over Obi-Wan Kenobi. Nou zegt die naam je misschien niet heel veel en zal je Varma misschien beter kennen als de rol die ze vertolkte in Game of Thrones. In de populaire fantasy serie speelde ze namelijk Ellaria Sand, de minnares van Oberyn Martell en de moeder van de Sand Snakes.
Oberyn Martell werd in Game of Thrones natuurlijk gespeeld door Pedro Pascal, die we inmiddels ook kennen als The Mandalorian. Helaas zit een reunië tussen de twee Game of Thrones sterren in het Star Wars universum er voorlopig niet in. De twee tijdsperiodes waarin zij actief zijn liggen nogal ver uit elkaar en we willen eigenlijk dat The Mandalorian zoveel mogelijk zijn helm ophoud als het karakter van Indira Varma in de buurt is, gewoon voor de zekerheid.

Star Wars

De komende jaren kunnen we gelukkig veel meer Star Wars content verwachten. Na het gigantische succes van Pedro Pascal en The Mandalorian kunnen we nu met smart uitkijken naar de Obi-Wan Kenobi serie. Toch houdt het daar allemaal nog niet op, zo wil de showrunner van Outlander aan de slag met een eigen Star Wars serie en kunnen we de Star Wars trilogie van Rian Johnson ook nog steeds verwachten.