Componist Game of Thrones keert terug voor House of the Dragon

  Componist Ramin Djawadi zal terugkeren om de soundtrack van House of the Dragon te maken. Djawadi heeft hiervoor grote successen geboekt met de soundtrack van Game of Thrones

  HBO

  Als componist is Ramin Djawadi beroemd geworden door onder andere de soundtrack van Game of Thrones te componeren. Dat Djawadi terugkeert als de componist voor de prequelserie House of the Dragon was wel te verwachten. De componist heeft veel lof gekregen, en meerdere prijzen gewonnen, voor zijn uitstekende werk aan de soundtrack van de populaire HBO serie en zijn werk aan andere soundtracks van zowel series als games.

  Voor veel fans van de serie was de muziekkwaliteit van componist Ramin Djawadi het enige echt consistente hoogtepunt van Game of Thrones. Waar de seizoenen langzaamaan slechter werden naar het laatste seizoen, bleef de soundtrack consistent indrukwekkend. Voor House of the Dragon mogen we dus een soortgelijk indrukwekkende soundtrack verwachten van de getalenteerde componist.

  Grote hits

  Verschillende nummers van de Game of Thrones soundtrack zijn ook grote hits geworden door het fantastische werk van componist Ramin Djawadi. Zo kent iedereen natuurlijk het hoofdthema van de populaire serie wel, maar zijn ook nummers als Light of The Seven en The Rains of Castamere heel geliefd onder de fans. Bij ons bestaat er in ieder geval geen twijfel dat componist Ramin Djawadi een soortgelijk succesvolle soundtrack kan produceren voor House of the Dragon.

  De gehele House of the Dragon serie wordt fanatiek opgewacht door fans van Game of Thrones. Inmiddels weten we dus wie de soundtrack maakt, wat de nieuwe opnamelocatie is en weten we een paar leden van de cast van de langverwachte serie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.