De beste games om te spelen tijdens de Paasdagen

Article
zaterdag, 03 april 2021 om 15:00
it takes two new gameplay trailer shows potential of co op greatness 1f1616585099
Het Paasweekend is alweer bijna hier en dat betekent een paar dagen lekker vrij. Tijd spenderen met de familie kan moeilijk in een coronajaar , dus is er meer tijd die je kunt steken in gamen bijvoorbeeld. Wij zetten de beste games die je tijdens de Paasdagen kunt spelen dit jaar op een rij.
Voor deze lijst met tips voor de Paasdagen kiezen we een mix van recente en goede titels die perfect zijn voor de drie (of vier) dagen vrij die je hebt rond Pasen. Gezien je buiten de deur toch niet veel bewegingsruimte hebt en sociaal contact grotendeels via de telefoon gaat, zijn deze games perfect voor die extra vrije tijd. Daarbij hoeven de titels niet veel te kosten, dus check snel onze tips.

It Takes Two

We trappen af met It Takes Two, de nieuwe co-op 3D platformer van Hazelight Studios. De makers zetten de trend door met wederom een game die alleen met twee spelers gedaan kan worden. Het resultaat is dat je constant aan het overleggen bent tijdens het spelen en elkaar ook nog eens moet helpen.
In de game speel je met twee ouders die gaan scheiden en samen moeten werken om in miniatuurvorm hun huis moeten doorkruisen. Wat volgt is een knotsgek avontuur vol prachtige, fantasierijke beelden die je meeslepen op een prachtig avontuur. De game is zelfs geschikt voor wie niet vaak een game oppakt en bevat een Friend Pass waardoor je de kosten kunt delen met je vrienden wanneer je online co-op speelt (al is lokaal co-op ook een optie).
beginf1616316627

Monster Hunter Rise

Ook Monster Hunter Rise is een ideale manier om van je vrije dagen te genieten. De nieuwe game is exclusief verschenen op de Nintendo Switch en is weer een mooie verbetering ten opzichte van voorganger Monster Hunter World.
Zo zijn kleine fixes toegepast op vele vlakken, waardoor de game weer soepeler speelt. Gezien de game op de Switch is kun je grafisch wel iets minder pracht en praal verwachten, maar dat neemt niets weg van het plezier dat de game je brengt. Samen met vrienden online is dit avontuur dan ook zeker één die je niet mag missen. Al helemaal als je nieuw bent, want de instapdrempel is wat verlaagd!
cyberpunk 2077f1681208905

Cyberpunk 2077

Je zou misschien denken dat Cyberpunk 2077 wel de laatste game is om te gaan spelen tijdens de Paasdagen. Toch is de game eindelijk voorzien van die twee grote updates die eigenlijk vanaf dag 1 al geïmplementeerd had moeten zijn. Nu, bijna een vier maanden na uitgave, is de game dan ook eindelijk in speelbare staat.
Wie de game heeft laten liggen vorig jaar, heeft nu juist de kans om te genieten van het avontuur in Night City. Dat is namelijk nog steeds van de bovenste plank, al helemaal zodra Keanu Reeves’ Johnny Silverhand het verhaal betreedt. Tel daar een toffe open world bij op en dit is hét moment om terug te keren!