'Drie nieuwe Game of thrones spinoffs in de maak bij HBO'

News
maandag, 22 maart 2021 om 18:00
game of thrones seizoen 8 releasedatum bekendgemaakt 145028f1617179126
Wanneer we denken dat er al genoeg nieuwe Game of Thrones projecten aan zitten te komen, doet HBO er nog een schepje bovenop. Er zijn namelijk geruchten dat er maar liefst drie nieuwe Game of Thrones spinoffs gemaakt worden door HBO.
Deadline, die een bron dicht bij HBO heeft, zegt dat er drie nieuwe GOT projecten gemaakt worden door HBO. Hierdoor wordt het Game of Thrones universum nog een stukje groter.

De drie nieuwe Game of Thrones spinoffs

De drie nieuwe Game of Thrones spinoffs zijn prequels, gebaseerd op klassieke GOT verhalen. De eerste spinoff heet The 9 Voyages, die gemaakt wordt door Bruno Heller. De prequel serie volgt heer Corlys Velaryon, die ook wel bekendstaat als de Sea Snake, hoofd van huis Velaryon en de man van Rhaenys Targaryen. Het verhaal gaat over de gebeurtenissen die Corlys beleeft op zee. Ook heeft hij controle over de grootste vloot van Westeros.
De volgende GOT spinoff heet Flea Bottom. Deze prequel vindt plaats in de arme hoeken en wijken van King’s Landing. De spinoff is nog in vroege ontwikkeling. De laatste prequel heet 10.000 Ships. De spinoff gaat over Princess Nymeria en haar reis naar Dorne om te trouwen met heer Mors Martell.

Andere Game of Thrones projecten

Naast de drie nieuwste spinoffs, zijn er al een aantal maanden verstreken dat er gewerkt wordt aan de House of the Dragon prequel serie. Deze spinoff gaat over de 150-jarige historie van de Targaryen-familie, tot aan de originele GOT serie. House of the Dragon heeft mensen gecast zoals Paddy Considine, Olivia Cooke en Matt Smith.
HBO is ook bezig met het idee om George R.R. Martin’s Tales of Dunk & Egg te verfilmen en Game of Thrones in een animatieserie te maken voor HBO Max. Veel nieuwe Game of Thrones projecten om naar uit te kijken dus.

Populair Nieuws