George R.R. Martin’s Sandkings verfilming naar Netflix

News
donderdag, 04 maart 2021 om 8:00
netflix 5432181 1920f1658221200
George R.R Martin’s Sandkings boek, die in 1979 uitkwam, krijgt een verfilming op Netflix. Pirates of the Caribbean regisseur Gore Verbinski neemt dit project op zich, volgens een laatste update met Collider. Wat kunnen we van de Sandkings film verwachten?

George R.R Martin’s Sandkings

Het boek Sandkings is geschreven door George R.R. Martin, beter bekend van zijn Game of Thrones boekenreeks. Sandkings gaat over een kind genaamd Simon Kress, die een liefde heeft met het verzamelen van exotische dieren. Op een dag koopt hij een terrarium, met vier kolonies van allemaal dieren, genaamd de Sandkings. Deze dieren worden uiteindelijk net zo groot als de bak waar ze in zitten. De vier kolonies strijden tegen elkaar en ontsnappen uiteindelijk uit het terrarium.
Dit verhaal gaat uiteindelijk verfilmd worden door Gore Verbinski. Toch is de productie van de film totaal niet ver. Verbinski is nu pas bezig om nieuwe ideeën te creëren voor de nieuwe film, wanneer de echte productie van start gaat, is niet bekend.

Gore Verbinski

Sandkings is Verbinski’s nieuwste project. Hij zegt dat hij het boek van R.R. Martin een briljant, kort verhaal vindt waar hij enorm van houdt. Maar Sandkings is niet zijn eerste, grote project die hij gemaakt heeft in zijn leven. Welke films heeft hij nog meer gecreëerd?
Gore Verbinski staat vooral bekend voor het regisseren van de eerste drie Pirates of the Caribbean films, waarin Johnny Depp Jack Sparrow speelde. Ook heeft hij films geregisseerd zoals The Weather Man met Nicolas Cage, Rango, The Lone Ranger en A Cure For Wellness. Sandkings is de nieuwste titel die hij op zijn naam kan zetten.