The Boys spinoff krijgt drie nieuwe castleden erbij

News
woensdag, 24 maart 2021 om 14:30
the boysf1624535321
The Boys spinoff, gebaseerd op de originele Amazon serie en die bijna groen licht krijgt voor productie, voegt drie nieuwe castleden toe aan de line-up. Dit kunnen we nu allemaal verwachten van de nieuwe serie.
Shane Paul McGhie, Aimee Carrero en Maddie Philips voegen zich toe aan de nieuwste The Boys spinoff cast - die nog geen officiële naam heeft. Laatst werd er al bevestigd dat Jaz Sinclair en Lizze Broadway ook zijn toegevoegd aan de nieuwste serie. Welke rollen gaan zij spelen?

The Boys spinoff details

Alle leden die zich tot nu toe hebben toegevoegd aan de cast spelen jonge superhelden. De serie speelt zich af in een Amerikaanse school die enkel beschikbaar is voor jongvolwassen superhelden, dus ook voor de vijf nieuwe castleden.
De serie is R-rated en ontdekt het leven van competitieve, hormonale superhelden die hun psychische, maar ook morale limieten testen. Je kan de nieuwste The Boys spinoff zien als deels schoolserie met alle drama daaromheen en deels Hunger Games, door de verschillende competitieve testen. En natuurlijk kunnen we het rauwe randje wat we in de originele The Boys serie hebben gezien, ook in deze serie verwachten.
De nieuwste serie is van dezelfde bedrijven als The Boys. Amazon Studios, Sony Pictures in samenwerking met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film slaan de handen weer ineen. Craig Rosenberg is de showrunner van de serie en tevens de uitvoerende producent. Wanneer de nieuwste spinoff uitkomt is nog niet bekend.

The Boys keert terug voor nieuw seizoen

Naast de nieuwste spinoff, kunnen we ook een nieuw seizoen van The Boys verwachten. Zo is het filmen van het derde seizoen al begonnen, die later te zien is op Amazon Prime Video. Wanneer we seizoen drie kunnen verwachten is ook nog niet bekend.