Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 13)

Article
zaterdag, 03 april 2021 om 12:00
tell me why 2f1598469022
De paashaas is in het land, zo in de eerste dagen van april 2021. Of er nou chocolade eieren en liggen en de andere eieren een rare kleur hebben of niet, wij speelden weer behoorlijk wat af. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Tell Me Why
Gekeken: -
Deze week ben ik opnieuw begonnen met Tell Me Why. De game had ik ooit al opgestart en een stukje gespeeld, maar na een tijdje andere dingen gedaan te hebben was het verhaal me ontschoten. Nu ik de game opnieuw gestart ben, is het wederom een toffe ervaring om het emotionele verhaal van de broer en zus te doorlopen, maar ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik toch niet zo in het verhaal opga als met Life is Strange. Toch is dit een game om zeker eens te checken!
avatar the last airbenderf1675336902

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Avatar: The Last Airbender (Book 2)

Deze week heb ik in mijn rewatch van Avatar het einde van seizoen twee bereikt. De serie is in het eerste seizoen al bovengemiddeld goed, maar in seizoen twee zijn echt alle remmen los.

Het is natuurlijk het seizoen waarin die beroemde character arc van Zuko goed op gang komt, maar met alle aandacht die fans aan die verhaallijn geven kan het voor een buitenstaander lijken alsof dat het enige interessante aan de serie is. De ontwikkeling en het uitdiepen van andere personages is ook zeer goed gelukt, al valt het minder op omdat het meestal niet leidt tot zo'n grote omslag als bij Zuko.

Populair Nieuws