Xbox games krijgen geheel nieuwe boxart

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 12:00
xboxf1625226596
De originele boxart voor Xbox games is erg herkenbaar, waar de naam van de console vermeld staat in de groene balk bovenaan en met een kleinere, zwarte balk onder de groene waar vermeld staat voor welke console de game beschikbaar is. Nu gaat Microsoft dit compleet veranderen.
De Xbox Series X/S consoles zijn niet eens een jaar gelanceerd nu Microsoft de boxart van de games voor deze consoles wil veranderen. Deze verandering komt er zodat klanten makkelijker kunnen bepalen welke console bij welke Xbox game hoort.
De grote groene balk en de zwarte daar vlak onder gaan verdwijnen op de fysieke kopietjes van de Xbox games. In de plaats hiervan komt er een groter, wit vlak waarin staat voor welke console(s) de game beschikbaar voor is. Naast de witte balk staat nu alleen het logo van de console. Rechtsboven staan nog steeds de logo’s van smart delivery en Series X. Hierdoor is het nu een stuk gemakkelijker te bepalen voor welke console de game beschikbaar is en kan je de boxart een stuk beter bekijken.
Xbox News zag de verandering in boxart als eerst:

Xbox Bethesda Showcase zorgt voor nieuwe games

De verandering in boxart is niet zo gek, gezien de Xbox en Bethesda Showcase tijdens de E3 een aantal nieuwe games liet zien zoals Redfall, Forza Horizon 5 en The Outer Worlds 2 en die hebben natuurlijk allemaal een boxart nodig, waar dus nu de nodige aanpassing voor gemaakt zijn.
Wat vind jij van de verandering in boxart bij Xbox games? Laat het weten in de reacties!