Eerste ELEX II trailer onthuld voor Xbox, PlayStation en PC

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 12:30
elex iif1623751674
Alhoewel de E3 bijna voorbij is, stromen de aankondigingen gewoon door. Vandaag heeft THQ Nordic de eerste ELEX II trailer onthuld, dat als een sequel dient van de originele open world-game van Piranha Bytes, die in 2017 uitkwam. Deze sequel is nu in ontwikkeling en komt uit voor de Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, PS5 en PC.
ELEX II is uiteraard een vervolg op het originele eerste deel dat in 2017 uitkwam, dat diende als een open world RPG game die ontwikkeld was door Piranha Bytes. Alhoewel de eerste ELEX II trailer net is uitgekomen, kunnen we dezelfde setting als de eerste game ook verwachten.
ELEX II keert terug naar de fantasiewereld Magalan, waar je grote gebieden kunt ontdekken met veel vrijheid met een jetpack en waar je door het verhaal heen kunt reizen hoe je het zelf wilt. Je kan praten met NPC’s, die alles onthouden wat je zegt en doet en waar jouw acties in het verhaal consequenties hebben. De eerste trailer die THQ Nordic heeft uitgebracht, bevat een aantal bloedstollende gevechten en een grafisch mooie trailer. In ELEX II keert een nieuwe bedreiging terug nadat Jax de Hybrid een aantal jaren geleden heeft verslagen. Om de veiligheid van zijn familie en die van Magalan te beschermen, reist hij de wereld af om de facties de overtuigen om de vijanden te stoppen.
Bekijk de eerste ELEX II trailer hieronder:

ELEX II release

In de trailer is er nog geen releasedatum verschenen. Toch zegt de Steam-pagina van de nieuwste THQ Nordic/Piranha Bytes game dat ELEX II in 2021 uitkomt. Of dit werkelijk zo is, is niet bekend. Wel weten we dat de bloedstollende RPG-game uitkomt voor de Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PS5 en PC.
Ben jij enthousiast voor deze gloednieuwe aankondiging? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws