Nieuwe ING storing zorgt wéér voor problemen

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 11:41
Een kleine week na de grote ING storing die Nederlanders een hele dag plaagde, is het weer zover. Bij Allestoringen wordt opnieuw een grote IGN-storing gemeld. In een klein uur zijn er al honderden meldingen binnengekomen.
Iets meer dan een week na de grote storingen die een dag aanhield is er wederom een storing te vinden bij ING. De Nederlandse bank heeft wederom problemen, waardoor veel gebruikers momenteel niet kunnen inloggen. Ook rondom overschijvingen zijn problemen te vinden, terwijl het er ook naar uitziet dat inloggen via mobiel niet mogelijk is.
Om 11.43 uur staat de teller alweer op bijna 4000 meldingen rondom de storing. Daarmee zit de storing momenteel nog onder de piek van vorige week. Die kwam boven de 10.000 uit. Bij ING zelf is de storing nog niet bekend. Zo wordt op Twitter door ING Nederland zelf gemeld. Wanneer de problemen opgelost worden is dan ook nog niet duidelijk.

Grote ING storing is de derde vandaag

Naast ING is er op deze dinsdag ook nog een andere storing te vinden. Bij KPN zijn er namelijk ook problemen gemeld. Rond 9.00 uur stond de teller van die storing rond de 800. Wel lijkt het erop dat die storing langzaam aan het afzakken is. Verder was er vanochtend ook nog een grote telefoonstoring die door de politie en ANWB gemeld werd.
Uiteraard wordt dit bericht bijgewerkt zodra er meer informatie beschikbaar is.