Will Smith keert mogelijk terug in Suicide Squad 3

News
dinsdag, 13 april 2021 om 7:00
suicide squad 2 zonder will smith in 2021 147727 4f1618241696
Warner Bros. is aan het proberen Will Smith terug te brengen in het DC universum als Deadshot. De kans is groot dat de acteur terugkeert in 'Suicide Squad 3'.
In de eerste Suicide Squad-film konden we Will Smith zien schitteren als Deadshot. Deze film werd alleen niet goed bekeken, wat ook de voornaamste reden is dat de acteur niet terugkeert in de nieuwe film The Suicide Squad. Maar volgens bronnen van Giant Freaking Robot is het mogelijk dat we Deadshot zien terugkeren in 'Suicide Squad 3'.

Will Smith's terugkeer in Suicide Squad 3

Warner Bros. zou de deuren wagenwijd openhouden voor Will Smith om terug te keren naar het DC universum als Deadshot. Als The Suicide Squad het goed doet, is de kans groot dat er in een eventuele sequel een plek voor de antiheld wordt vrijgehouden. Maar Warner Bros. zou ook openstaan voor het idee van een Deadshot solofilm of een serie op streamingdienst HBO Max. De keuze is reuze voor Will Smith.
Het is nog maar de vraag of James Gunn's The Suicide Squad (met sterren als Margot Robbie, Idris Elba en Viola Davis) het goed gaat doen bij de box office. Tevens is het de vraag of er überhaupt een derde Suicide Squad-film komt en of James Gunn die zou willen maken. Als dit allemaal gebeurt, zou het kunnen dat we Will Smith zien terugkeren als Deadshot.
Will Smith is nog steeds één van de meest beroemde acteurs van deze tijd. Hoewel hij zijn gouden tijd ondertussen wellicht heeft gehad, zou een terugkeer als Deadshot in een eigen film, serie of in 'Suicide Squad 3' natuurlijk breaking news zijn.
Of hij daadwerkelijk terugkeert als de DC antiheld is nog maar de vraag. De kans is natuurlijk groter als The Suicide Squad het goed doet. Wil jij Will Smith terug zien keren als Deadshot? Laat het weten in de reacties!