Update - Zo kun je Zack Snyder's Justice League kijken!

  Een lange strijd zit er op en fans hebben eindelijk hun zin gekregen. The Snyder Cut, ookwel Zack Snyder’s Justice League, is eindelijk uit op HBO Max. Toch is die dienst niet in Nederland beschikbaar. Niet getreurd, je kunt Zack Snyder’s Justice League nog steeds kijken in Nederland. Wij zetten de verschillende manieren voor je op een rijtje.

  Update

  Ten tijde van schrijven kon deze film enkel gekocht worden bij Amazon Prime. Inmiddels is de film ook te huur! Degenen die inloggen op Amazon Prime kunnen de film huren in UHD voor 5.99, wat een stuk aantrekkelijker is dan de eerdere 13.99 - zeker als het je te doen is om alleen de film een keer te zien. Hetzelfde geldt overigens voor Wonder Woman 1984. Ook die film kan gehuurd worden bij Amazon Prime voor 5.99.

  Justice League is inmiddels ook te huur bij Pathe Thuis voor 5.99 euro en hetzelfde geldt voor Google.

  Oorspronkelijk artikel:

  Zack Snyder’s Justice League is dan eindelijk verschenen en beschikbaar om gewoon vanuit je heerlijke luie stoel te bekijken. Opvallend is alleen dat de film enorm gepromoot wordt voor HBO Max, maar die streamingdienst is in Nederland niet eens beschikbaar. Gelukkig zijn er een aantal andere opties.

  Zack Snyder’s Justice League kijken op Amazon Prime Video

  De eerste (en misschien gelijk wel de beste) optie is Amazon Prime Video. De streamingdienst is bij velen wel bekend en is tevens één van de goedkopere in Nederland. Toch heb je niet eens een Amazon Prime-abonnement nodig voor de film.

  Zodra je inlogt op Amazon met je eigen account, kun je de film namelijk gewoon kopen in de Prime Video-winkel. Sterker nog, dat is de enige manier om toegang te krijgen tot de film. Er hangt dan ook een prijskaartje van 13,99 euro.

  Daarmee is de film al iets goedkoper dan de andere opties, maar er is nog een ander voordeel. Amazon Prime Video brengt namelijk standaard 4K-kwaliteit waar mogelijk. Bij de andere opties verschilt dit nog wel eens.

  Google Play Films & TV (YouTube)

  Een andere optie is om via Google Play Films & TV de film in huis te halen. Ook deze optie heeft zijn voordelen, want je kunt de film gemakkelijk streamen naar een Chromecast. Ook komt de film dan via YouTube tussen je films te staan. Prijskaartje is alleen wel twee euro meer dan bij de andere diensten.

  Wanneer je de film dan via YouTube kijkt, kun je genieten van extra voordelen. Zo zijn er al gebruikers die tijdcodes hebben toegevoegd. Op die manier kun je de vier uur-durende film opdelen in stukken en overzichtelijk naar de goede punten scrubben.

  Pathé

  Pathe Thuis

  Ook Pathe Thuis geeft je de optie om de film te kijken. Dat viel te verwachten natuurlijk, gezien de bekende bioscoopketen in Nederland bekendstaat om haar goede aanbod voor op de bank. De film is hier qua prijs ook een tikje hoger. Net als bij Google Films & TV bedraagt de prijs 15,99 euro.

  Ook komt er een optie om de film te huren. Die staat alleen pas gepland voor in april. Op 8 april om precies te zijn, maar daar heb je natuurlijk niets aan als je dit artikel voor die tijd leest. Dan blijft kopen je enige optie.

  Apple TV

  Als laatste is er ook nog een vierde optie. Zo kun je de film namelijk ook via Apple TV bekijken. De film is daar ook voor 13.99 euro te koop. Probleem van Apple TV is alleen dat je daadwerkelijk een bijbehorende Apple TV-box nodig hebt als je een TV hebt die de Apple TV-app niet heeft.

  Wat de Apple-versie van de film wel heeft, is extra ondersteuning. Er is namelijk support voor Dolby Vision en Dolby Atmos. Mits je televisie en audio setup dit ondersteunt, wordt je ervaring alleen maar beter als je voor deze variant gaat.

  Dit artikel is voor het laatst op 12 april 2021 bijgewerkt

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.