Suicide Squad 2 zonder Will Smith in 2021

  In 2021 zal Suicide Squad 2 uitkomen en Will Smith zal er niet in mee gaan spelen. Bronnen vertellen aan Variety dat Will Smith die het karakter Deadshot vertolkt niet terug zal gaan komen in het vervolg in de Suicide Squad franchise.

  Warner Bros. Pictures

  Het was nooit bevestigd wie er terug zouden komen naar het volgende deel van Suicide Squad, maar grote sterren als Will Smith en Margot Robbie leken onmisbaar. Warner Bros. liet iedereen dan ook altijd weten dat deze sterren zouden terugkeren, maar dit lijkt niet zo te zijn. Acteur Will Smith en Warner Bros. kunnen namelijk geen gaatje vinden in hun agenda’s om Suicide Squad 2 op te kunnen nemen.

  Desondanks het feit dat Will Smith niet mee zal gaan spelen in Suicide Squad 2 wil de filmstudio wel graag de film nog produceren. Ze spenderen dan ook ruim 700 miljoen dollar aan de film. Actrice Margot Robbie zal als het goed is wel meespelen in het volgende deel, maar nu ook Will Smith afhaakt is het nog maar even afwachten.

  Suicide Squad 2 productie zonder Will Smith

  Het volgende deel in de Suicide Squad franchise zal dan zonder Will Smith zijn, maar dat houdt Warner Bros. Pictures niet tegen. De studio zal in samenwerking met James Gunn in oktober willen gaan beginnen met het filmen van de superschurken film. Deze schrijver en regisseur is in oktober 2018 bevestigd als schrijver van Suicide Squad. Dit zal hij doen samen met Todd Stashwick.

  Misschien dat het tweede deel van de franchise een beter cijfer zal gaan krijgen voor haar eindresultaat als het eerste deel. Zelfs in onze eigen review van Suicide Squad gaven we de film maar een zeven omdat we hem simpel en standaard vonden. Of DC fans enthousiast zullen worden over het volgende deel is dan nog maar de vraag.

  In het eerste deel van Suicide Squad raapt officier van de overheid Amanda Waller de grootste schurken bij elkaar en maakt daar een team van om bovennatuurlijk kwaad te bestrijden. Als deze schurken het namelijk verpesten, wat zou dat dan uitmaken? Ze hebben niks te verliezen. Het tweede deel van Suicide Squad zal de draad verder oppakken van waar die is achtergebleven in het eerste deel.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.