Suicide Squad 2 cast vervangt Will Smith met Idris Elba

  Vorige week is aangekondigd dat Will Smith de cast van Suicide Squad 2 heeft verlaten. Aangezien Deadshot een groot deel uitmaakte van de eerste film, zal dit ongetwijfeld ook het geval zijn in het tweede deel. Vandaar dat Variety nu bekend heeft gemaakt dat Idris Elba deze rol zal overnemen voor het vervolg.

  Warner Bros.

  Het is nog maar de vraag hoe de verandering van acteur zal worden opgelost in de film. De twee acteurs verschillen veel van elkaar qua uiterlijk en stem, dus dit zal moeten worden opgelost in het plot van de film. Misschien dat in de film iemand anders de taak van Deadshot op zich neemt, maar dit is nog niet zeker.

  Wat wordt de cast van Suicide Squad 2?

  Het is momenteel nog onzeker wie er precies in de cast van Suicide Squad 2 zitten. Hoogstwaarschijnlijk zal Margot Robbie terugkeren als Harley Quinn en zal Joel Kinnaman opnieuw de rol van Rick Flag op zich nemen. Ook is de kans groot dat Jared Letto opnieuw de rol van The Joker zal spelen. Hiervan is alleen nog niets vastgesteld.

  Idris Elba staat tot nu toe vooral bekend om zijn rol als commandant in Beast of no Nation. Ook speelde hij de rol van Roque in The Losers. Verder houdt de Engelse acteur zich niet alleen bezig met films en series, hij houdt zich daarnaast namelijk ook bezig met de muziekindustrie als producer en muzikant.

  Het filmen van deel 2

  Het filmen van de sequel van Suicide Squad begint dit jaar in oktober. De aankomende film staat nu gepland voor 5 augustus 2021. Tot die tijd zullen we moeten afwachten of er nog meer castleden uit het eerste deel zijn die de set voor het vervolg zullen verlaten, of dat we deze bekende gezichten weer terug zullen zien in Suicide Squad 2.

  Over het plot van de nieuwste film is nog niets bekend. Waarschijnlijk zal de film zich oppakken van het moment waar het eerste deel van Suicide Squad is geëindigd, aangezien er een flinke cliffhanger achter werd gelaten. Veel fans van het DC-universum hopen deze keer op een diepgaander verhaal dan het verhaal van de eerste film.

  Benieuwd of deze film iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Suicide Squad review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.