James Gunn gaat los in nieuwe Suicide Squad film

News
woensdag, 17 februari 2021 om 6:00
suicide squadf1634628944
James Gunn beweert in tweets dat hij zowat alles mag doen in zijn opkomende Suicide Squad film. Deze gaat hij maken en komt 6 augustus 2021 in de bioscopen en op HBO Max.

Creatieve vrijheid

James Gunn heeft al een aantal keer laten vallen dat hij veel creatieve vrijheid kreeg van Warner Bros tijdens het maken van de Suicide Squad film. Zo heeft hij gezegd dat de gehele film is opgenomen en dat hij zelf al zijn keuzes kon maken zonder enige weerstand. Af en toe kreeg hij van Warner een paar feedbackpunten, die hij niet erg vond om te krijgen. Toch zegt Gunn wel dat hij zelf bepaalde of hij het meenam of niet.
Ook zegt hij dat hij niet tegengehouden is door budget van de film of de rating. James Gunn was voornamelijk gefocust om hatelijke personages lief te laten lijken in de film en dat eigenlijk niks hem stopte tijdens het produceren van Suicide Squad. Bekijk de tweet hieronder waarin hij dat beweert:

De cast:

De nieuwe Suicide Squad zal een bekend gezicht laten terugkeren van de eerste Suicide Squad film, namelijk Margot Robbie die zal verschijnen als Harley Quinn. Verdere sterren die in deze film hun opwachting zullen maken zijn: Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga, Pete Davidson, Joaquín Cosio, Juan Diego Botto, Storm Reid, Nathan Fillion, Steve Agee, Sean Gunn, Mayling Ng, Flula Borg, Jennifer Holland, Tinashe Kajese, Sylvester Stallone en Viola Davis.
Dit is dus een hele lijst vol met natuurlijk nog een aantal bekende gezichten uit het origineel van 2016. Ben jij enthousiast voor James Gunn's Suicide Squad?