Walking Dead seizoen 10C onthult Maggie’s reden voor vertrek

News
donderdag, 04 maart 2021 om 11:00
the walking deadf1634110592
In de eerste Walking Dead seizoen 10C aflevering hebben we Maggie zien terugkeren naar haar oude groep van overlevenden. De aflevering bevatte veel nieuwe twists en spanningen, waaronder het einde van de eerste 10C aflevering, waarin Maggie voor het eerst sinds lange tijd Negan ziet. Was dit de reden waarom Maggie voor zo’n lange tijd verdwenen was?

Maggie's reden

Als Daryl samen met Maggie in The Walking Dead op pad gaat om haar achtjarige zoon Hershel en de rest van haar groep op te pikken, onthult Maggie haar geheimen aan hem.
Zo zegt Maggie dat ze Alexandria voor zo’n lange tijd heeft verlaten omdat Negan, de man die Glenn had vermoord, constant in haar hoofd bleef zitten. Nadat ze een klein tijdje vertrokken was, wilde ze haar zoon Hershel niet bij Negan betrekken en niks meer met hem te maken hebben. Tevens ontmoette Maggie, kort nadat ze vertrokken was, een nieuwe gemeenschap, die alle hulp nodig had. Ze voelde dat dit bestemd was voor haar.
Uiteindelijk is ze weer teruggekeerd naar Alexandria en is ze herenigd met oude bekenden zoals Daryl en Carol. Toch is Negan er nog steeds en is een ontmoeting tussen de twee onvermijdbaar. Ook al hebben we een echte confrontatie niet kunnen zien, kunnen we die zeker nog verwachten in de komende Walking Dead afleveringen.

The Walking Dead seizoen 10C

De eerste aflevering van The Walking Dead seizoen 10C , waar de terugkeer van Maggie centraal stond, is net afgelopen. Hierna kunnen we nog vijf extra afleveringen verwachten. Waaronder een originverhaal van Negan en nog veel andere soorten verhalen die de wereld van The Walking Dead gaan verbreden.
Seizoen 11 wordt op dit moment nog gefilmd en gaat deze zomer van start. Dit seizoen is tevens het laatste seizoen van The Walking Dead.
Vind jij het jammer dat The Walking Dead ten einde komt? Laat het weten in de reacties!