'Negan' rekent op rol in amazon serie: 'The Boys'

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 5:00
The Walking Dead acteur, Jeffrey Dean Morgan, wil niet alleen graag een belangrijke rol in de Amazon Prime serie: 'The Boys', hij rekent er zelfs op. Het kan nog even duren voordat hij werkelijk in de wereld van de supes terecht zal komen. De tijden waar we nu in zitten maken het al lastig en hij speelt natuurlijk ook nog eens de rol van Negan, een goede planning en afspraken maken zou dus best krap kunnen zijn.
De beroemde ster heeft in een tweet laten weten dat hij niet alleen open staat voor een mogelijke rol in de Amazon Prime hit serie maar er zelfs op rekent dat hij een belangrijke rol zal gaan krijgen. In het derde seizoen is Jensen Ackels al gecast, en nu zou Morgan ook in de serie willen spelen. Vorig jaar januari had de maker van de serie Eric Kripke al een rol aangeboden aan Morgan in de serie. De gesprekken over de rol hadden in juli al plaatsgenomen, alleen wordt het nu lastig gemaakt door de wereldwijde pandemie dat het Coronavirus heeft veroorzaakt. Niet alleen dat, maar ook het feit dat Morgan, Negan, in The Walking Dead speelt, maakt het lastig om alles correct te plannen en af te stemmen.

Vasthoudend

Ook al lukt het voor nu niet helemaal, laat Jeffrey Dean Morgan weten dat hij er nog altijd op rekent om in de serie te spelen. Het is dan nog wel even wachten voordat we hem eindelijk zullen zien in 'The Boys', aangezien het deze tijden eenmal lastig is. Morgan laat verder nog weten dat hij enorm uitkijkt naar de kans en dat hij ook benieuwd is naar zijn co-ster Jensen Ackles als Soldier Boy in het nieuwe seizoen van de serie.