The Walking Dead seizoen 11 release deze zomer al

  The Walking Dead seizeon 10 is nog maar net hervat of de serie brengt ons een nieuwe verrassing. The Walking Dead seizoen 11 begint namelijk deze zomer al!

  AMC

  Via een tweet maakt The Walking Dead de release bekend. In plaats van komend jaar komt The Walking Dead seizoen 11 deze zomer al. De tweet laat niets anders zien dan een verhoorkamer met wat videoapparatuur erin. Het fungeert als een grote teaser voor wat komen gaat. Er wordt door het gebruik van deze beelden al driftig gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Rick in het laatste seizoen, maar of dat gaat gebeuren is nog even afwachten

  Wanneer deze zomer het laatste seizoen van The Walking Dead komt is nog niet bekend, maar gezien er momenteel nog gemonteerd wordt, zal dit waarschijnlijk ergens aan het einde van de zomer zijn.

  The Walking Dead seizoen 10C net begonnen

  AMC heeft net de eerste aflevering van The Walking Dead seizoen 10C uitgezonden. De aflevering draaide voor een groot deel om Maggie die weer thuis kwam met haar zoontje. De aflevering stond bol van de spanning, die vooral tussen Negan en Maggie heerste. Ook op andere vlakken was de aflevering spannend. Elke week komt er voorlopig weer een nieuwe aflevering voorbij en in totaal verschijnen er zes stuks van de bonusafleveringen. Als laatste zal een speciale aflevering rondom Negan verschijnen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.