'Thor Love en Thunder brengt dood personage terug'

  Thor Love en Thunder belooft een groot spektakel te worden met veel personages die we al tijden niet gezien hebben. Zo keert Nathalie Portman terug in de rol van Jane Foster en zijn grote acteurs toegevoegd aan de cast. Toch lijkt het vierde deel nu ook een dood personage terug te brengen.

  Disney Studios

  Gerucht gaat dat Idris Elba op de set van Thor Love and Thunder is gezien. Elba speelt in het MCU de rol van Heimdall, maar dat personage is voor zover we zagen in Avengers Infinity War niet meer in leven. Hij werd immers door Thanos om het leven gebracht, nog voor de Blip.

  Dit betekent dat hij niet na het opheffen van de Blip terug kon keren van de dood. Dood voor de Blip is, zover bekend, blijvend. Hetzelfde lot overkwam ook Loki en natuurlijk Vision. Het lot van laatstgenoemde staat misschien nog wel ter discussie gezien WandaVision nog niet voorbij is.

  Thor Love and Thunder cast vol grote namen

  De cast van Thor Love and Thunder telt inmiddels al flink wat grote namen. Natuurlijk is Chris Hemsworth terug als Thor en is ook Thor Ragnarok-regisseur Taika Waititi weer van de partij. Gerucht gaat alleen dat ook Matt Damon en Sam Neil onderdeel uitmaken van de cast. Tel daar ook nog eens Christian Bale bij op die vermoedelijk de schurk van de film speelt en het is duidelijk dat de cast zeer indrukwekkend is.

  Thor Love and Thunder staat op de planning voor 6 mei 2022.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.