The Walking Dead brengt nieuwe schurken The Reapers

News
woensdag, 03 maart 2021 om 8:30
the walking deadf1634110592
The Walking Dead seizoen 10 is onderweg met haar laatste zes afleveringen. In de eerste aflevering zagen we de onheilspellende introductie van de nieuwe schurken in de serie, The Reapers. Deze beloven de groep weer het leven zuur te maken!
De eerste bonusaflevering van The Walking Dead seizoen 10 is net uitgezonden en onthult een hele nieuwe groep. The Reapers zijn blijkbaar met Maggie meegekomen en jagen op haar. Showrunner Angela Kang vertelde dat in ieder geval de persoon die in de eerste aflevering voorbij kwam onderdeel is van het achtergrondverhaal van Maggie. Deze vertelde zelf niks over de groep in de aflevering, maar zijn gedrag verraadt een verontrustend detail volgens Kang:

The Walking Dead seizoen 10 nog vijf afleveringen

The Walking Dead seizoen 10 krijgt in de komende weken nog vijf afleveringen die als bonus zijn. In die afleveringen wordt het verhaal van The Reapers waarschijnlijk verteld, op één aflevering na. De laatste aflevering van het seizoen is namelijk gereserveerd voor een speciale Negan aflevering waarin zijn verleden voorbij komt. Daarna gaat komende zomer seizoen 11 al van start die de serie definitief afsluit.

Populair Nieuws