De eerste Walking Dead seizoen 10C aflevering draait om Maggie

News
woensdag, 17 februari 2021 om 15:00
eerste walking dead season 10 trailer nu te zien 152916 4
The Walking Dead seizoen 10 eindigde met het explosieve gevecht tussen de overlevenden en de Whisperers. In 2020 was er aangekondigd dat er voor het laatste seizoen van The Walking Dead nog 6 bonusafleveringen komen van seizoen 10, genaamd 10C. Hierin kunnen we per aflevering character-driven verhalen aanschouwen. De eerste aflevering focust zich daarbij op Maggie.
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Walking Dead seizoen 10!
De eerste The Walking Dead seizoen 10C aflevering zal Home Sweet Home heten. Hierin kunnen we Maggie en haar zoon Hershel Rhee zien terugkeren naar Virginia, na jaren weg gebleven te zijn door de dood van haar man Glenn Rhee, die is vermoord door Negan. Ook kunnen we in deze aflevering de reünie verwachten tussen haar vrienden zoals Daryl en Judith Grimes. Tevens kunnen we de reünie verwachten van Maggie en Negan, die alles behalve liefdevol zal verlopen.
Daryl en Kelly zullen meegaan met Maggie en haar vrienden Elijah en Cole om haar achtergebleven mensen op te halen. Maggie zal uitleggen waarom ze zo lang weg is geweest en waarom ze nog niet klaar is om haar hele verhaal, tijdens haar afwezigheid, te vertellen. We kunnen ook verschillende gevaren verwachten in deze aflevering. Zo volgt een stille plunderaar de groep van Maggie, waarin ze terechtkomen in een nieuw gevaar. Hierdoor moet Maggie beslissingen maken die ze eerder nooitgedacht had tehoeven maken.

Andere afleveringen

Home sweet Home, maar ook andere afleveringen van The Walking Dead seizoen 10C zullen 45 minuten duren en zullen voelen als een soort korte films. We kunnen ook 10C afleveringen verwachten over Daryl, waarin we zijn verhaal kunnen beleven net na de verdwijning van Rick Grimes. Er komt ook een Walking Dead-aflevering over Negan, waarin we zijn verhaal kunnen zien voordat hij de schurk werd die wij allemaal kennen.

Voor welke aflevering ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws