The Walking Dead seizoen 10 zet Negan tegenover Maggie

  The Walking Dead keert in oktober terug met de climax van seizoen 10. Niet alleen de langverwachte eindstrijd met The Whisperers zal dan tot een conclusie komen, maar er zal een ander conflict weer opgepakt worden. Een teaser van seizoen 10 hint er namelijk op dat Maggie terugkomt. Dit zal voor spanningen gaan zorgen tussen Negan en Maggie.

  FOX

  Maggie is al een tijdje weg uit The Walking Dead. Het personage van actrice Lauren Cohan verliet de serie een tijdje geleden, maar belooft in seizoen 10 terug te keren. De climax van The Walking Dead seizoen 10 is enorm vertraagd door het coronavirus. Daardoor komt de aflevering 'A Certain Doom' pas in oktober uit. Daarbij al het seizoen een aantal extra afleveringen krijgen in aanloop naar seizoen 11. In een teaser zagen we Maggie die een brief leest waarin de problemen met The Whisperers uitgelegd worden.

  Dit kondigt haar terugkeer in de serie aan, maar vertelt niets over de problemen die dit voor Negan meebrengt. Negan is tenslotte verantwoordelijk voor de dood van Maggie's echtgenoot Glenn. Hij sloeg de schedel van Glenn een paar seizoen geleden in met een knuppel en genoot hier duidelijk van. Maggie zwoor hierna wraak en daar lijkt nu een kans voor te komen.

  Negan en Maggie tegenover elkaar in The Walking Dead seizoen 10

  Het zou dan ook zomaar kunnen dat Negan en Maggie nog in seizoen 10 van The Walking Dead oog in oog komen te staan. Het laatste dat Maggie mee heeft gemaakt in Hilltop is namelijk dat Negan achter slot en grendel zat. Inmiddels is Hilltop verwoest en loopt Negan weer vrolijk rond. Iets dat Maggie wellicht in het verkeerde keelgat zal schieten. Of Maggie Negan een zelfde behandeling zal geven als die die Glenn heeft gekregen zullen we moeten afwachten.

  In oktober keert The Walking Dead seizoen 10 terug met nieuwe afleveringen die door zullen gaan tot in 2021. Seizoen 11 van de serie verschijnt waarschijnlijk in oktober 2021.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.