Lucille in The Walking Dead 10C gespeeld door Negans echte vrouw

News
woensdag, 24 februari 2021 om 18:00
the walking dead daryl carolf1631868853
Het is al een lange tijd bekend dat er zes bonusafleveringen komen van The Walking Dead seizoen 10. Eén van die afleveringen heet Here’s Negan en gaat over zijn backstory voordat de zombie-uitbraak de gehele wereld aantastte. Deze aflevering brengt een bijzonder karakter met zich mee: Negans vrouw, die gespeeld wordt door Hilarie Burton Morgan. Zij is de werkelijke vrouw van Jeffrey Dean Morgan, de acteur die Negan speelt. Wat kunnen we verwachten van deze aflevering?

Here's Negan

Nadat Negan geconfronteerd wordt met Maggie, degene wiens man hij vermoord heeft, neemt Carol hem mee op een avontuur om hem de tijd te geven na te denken over wat hij in het verleden gedaan heeft en wat hij in de toekomst gaat doen. Zo krijgen we flashbacks te zien van zijn vroegere leven, waarin hij te zien is met zijn vrouw Lucille, die door kanker getroffen is. In deze flashbacks zie je het karakter van Negan echt gevormd worden, mede door zijn vrouw Lucille en hoe hij uiteindelijk zijn beroemde honkbalknuppel naar zijn vrouw heeft vernoemd.
Negans vrouw Lucille wordt gespeeld door Hilarie Burton, Jeffrey’s echte vrouw. Showrunner van The Walking Dead, Angela Kang, heeft gezegd dat hun band perfect is voor deze Here's Negan prequel aflevering en dat ze niet kunnen wachten om het aan ons te laten zien.

Overige 10C afleveringen

De nieuwe 10C afleveringen van The Walking Dead komen 28 februari terug op de buis, op AMC. De afleveringen zullen onder andere gaan over Maggie’s terugkeer en Negans verhaal en volgen de overlevenden na het heftige gevecht met de Whisperers. In deze afleveringen zullen we zien hoe de overlevenden omgaan met hun trauma’s en hoe hun de de kracht terug gaan vinden om hun vrienden en leven in veiligheid proberen te houden.
Naar welke The Walking Dead 10C aflevering kijk jij het meeste naar uit? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws